Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydıngünaydınnnnnnnn
bu sevdalar boşuna ley bu sevdalar boşunaNasılsın Bal0ncuk ?
O da güzelmiş Uykusuz geçen bir gecenin sabahında nasıl oluşabilirse öyleyim canımbu sevdalar boşuna ley bu sevdalar boşuna
şeklinde geziyorum jennam
sen nasılsın
hadi benim uykusuz gecelerimin sebebi belliO da güzelmiş Uykusuz geçen bir gecenin sabahında nasıl oluşabilirse öyleyim canım
Midem tuttu fena ,uyutmadı, zaten az uyuyorum,hiç uyumadım nerdeysehadi benim uykusuz gecelerimin sebebi belli
senin neyin var
çok geçmiş olsun jennamMidem tuttu fena ,uyutmadı, zaten az uyuyorum,hiç uyumadım nerdeyse
Sağol kuzum Yanıyor hala ama geçer elbetçok geçmiş olsun jennam
daha iyimisin?
süt iyi gelir derlerdi sanırım ama bilemedimSağol kuzum Yanıyor hala ama geçer elbet
Aksi gibi süt yoktu,kutu süt pek sevmiyorum ben . Yanmaya karşı tabletler var,ondan kullanıyorum bakalimsüt iyi gelir derlerdi sanırım ama bilemedim
geçmiş olsun jennamAksi gibi süt yoktu,kutu süt pek sevmiyorum ben . Yanmaya karşı tabletler var,ondan kullanıyorum bakalim
Sağol kuzumgeçmiş olsun jennam
NiyekineÖdüller tipigi tehlikeli olmaya başladı Blue_Peri kaç
Geldim kız gel buraya kaçmaÖdüller tipigi tehlikeli olmaya başladı Blue_Peri kaç
Sen değilmiydin kk sessizde diye titreşime aldım senin içinÖdüller tipigi tehlikeli olmaya başladı Blue_Peri kaç
Minik korkup kaçtı kıyamamNiyekine