- 21 Ocak 2018
- 8.231
- 20.226
- 32
Evet dogru söylüyorsun cok şükür cogu hayalim gerceklesti bakalim baska hangi hayallerimiz gerceklesicekHayaller çok isteyince gerçekleşiyor
Benimde öyle canım çok şükürEvet dogru söylüyorsun cok şükür cogu hayalim gerceklesti bakalim baska hangi hayallerimiz gerceklesicek
Minik yorgun
Neden:)Minik yorgun
Minik öfkeli
Minik sinirli
Minik bitik
Hayırdır pozitif hanım?Minik yorgun
Minik öfkeli
Minik sinirli
Minik bitik
Maalesef evetNevreste Kazen abiye ne oldu herkes geçmiş olsun yazıyor virüs mü yoksa
Neden:)
Tarhana zor geldi gün içinde dokmemdim komşuya yardım edecektimHayırdır pozitif hanım?
Öf,ne çok biliyor her şeyi ya ,ömür törpüsüTarhana zor geldi gün içinde dokmemdim komşuya yardım edecektim
E
Vde kavga bağırış cagiris kendi işimi yapacakmisim önce
Akillanmiyormusum ben
Saat 4 ye tarhana döktüm hala ovulacak kıvama gelmedi
Bende yeni gördüm allah şafi ismiyle şifa versin inşallah kimseye nasip etmesin böyle illetiAaa şimdi gördüm konuda aynen pozitif çıkmış Allah yardımcısı olsun
Yardıma gideceğim kadında sünnette bana kuaförlük yapan komşum heÖf,ne çok biliyor her şeyi ya ,ömür törpüsü
Allah kolaylık versin diyebiliyorum sadeceYardıma gideceğim kadında sünnette bana kuaförlük yapan komşum he
Temizliğe yardım eden falan
Artık kadına sonra anlatacağım durumu msj attım arada onun işini başka güne sarkittim
Üzme kendini minik çözülürYardıma gideceğim kadında sünnette bana kuaförlük yapan komşum he
Temizliğe yardım eden falan
Artık kadına sonra anlatacağım durumu msj attım arada onun işini başka güne sarkittim
Sağlık olsun sıkma canını:)Tarhana zor geldi gün içinde dokmemdim komşuya yardım edecektim
E
Vde kavga bağırış cagiris kendi işimi yapacakmisim önce
Akillanmiyormusum ben
Saat 4 ye tarhana döktüm hala ovulacak kıvama gelmedi
Etmem miPideli köfteyi kim yaptıysa elleri dert görmesin. Görür görmez tok karnına canım çekti. Misafir kabul eder mi aceba
Etiket yapmasan goremezdim iyi oldu, bnde hic oy alamadim die bakmiodum
Görmeyeceğini biliyordum:)Etiket ve alıntı olmazsa kaçıyor:)Etiket yapmasan goremezdim iyi oldu, bnde hic oy alamadim die bakmiodum
Valla 2 tarif yarisiyo biz konuk oyuncu
Görmeyeceğini biliyordum:)Etiket ve alıntı olmazsa kaçıyor:)
Aynen öyle oldu :)Böyle bir oylama beklemiyordum:)5-6 tarif yarışır gibi gelmişti:)