Bende öyle biliyordum.Demek yanlarında değil onu bilmiyordum:)2 oğlu var diye biliyorum ben :)
O ayrıntıyı ben de bilmiyordum :)Bende öyle biliyordum.Demek yanlarında değil onu bilmiyordum:)
Selam canım nasılsınSelam kizlar :)
Nasil olayim biraz bunaldim oglum hastaydi huysuzdu kac gundur. Ama haftasonu rizeye gidicem insallah on günlüğüne o yuzden mutluyum annemlerde orda bu sene gidemiycez diye üzülüyorduk bir firsat ayarladik :) sende ne var ne yok dogum gunu nasildiSelam canım nasılsın
Çok geçmiş olsun canım,şimdi nasıl oğlun:)Nasil olayim biraz bunaldim oglum hastaydi huysuzdu kac gundur. Ama haftasonu rizeye gidicem insallah on günlüğüne o yuzden mutluyum annemlerde orda bu sene gidemiycez diye üzülüyorduk bir firsat ayarladik :) sende ne var ne yok dogum gunu nasildi
İyilesti sayilir cok şükür:) rizeyede gidip bu yazi kapatiyorum tatil olarak donunce ciddi ciddi is aramaya basliycam ha suraya gideyim ha burdan da doneyim diye diye yazi bitirdim.Çok geçmiş olsun canım,şimdi nasıl oğlun:)
İyi yaparsınız canım senin için değişiklik olur
Ben iyiyim canım çok şükür:)Doğum günü güzeldi zaten kalabalık değildik:)Annem erkek kardeşim ve ailesi vardı:)
Aynen sen güzel tatil yaptın:)İyilesti sayilir cok şükür:) rizeyede gidip bu yazi kapatiyorum tatil olarak donunce ciddi ciddi is aramaya basliycam ha suraya gideyim ha burdan da doneyim diye diye yazi bitirdim.
bu donemde cok kisi cagirilmiyor gecen haftada ben ogluma yaptim ailelerle bende pastasini atmistim
Burayaseninkilerin yaptigi pastada cok guzeldi begendim :)
Yapa yapa ogreniyosun bende ilk burda basladim pasta yapmaya onlar erken basladi birkac sene sonra neler neler yaparlar :)) benimki buydu ilk deneme benim icindeAynen sen güzel tatil yaptın:)
Evet kalabalık olmuyor:)Ben kaçırdım galiba:)
Sağol canım ilk deneyim sayılır bundan sonra onlar yapsın:)
Evet ilk balayim oradaydıÇok güzel yer ama
Süper olmuş canım ellerine sağlıkYapa yapa ogreniyosun bende ilk burda basladim pasta yapmaya onlar erken basladi birkac sene sonra neler neler yaparlar :)) benimki buydu ilk deneme benim icindeEki Görüntüle 2680952
Sagol canim senin oglunundaSüper olmuş canım ellerine sağlık
Doğum günü kutlu olsun
TeşekkürlerSagol canim senin oglununda
Her gun master chef izliyorum teknikleri falan ogreniyorum seneye bende katilcamTeşekkürler
Süper canım:)Ben arada izliyorum keşke sürekli izleyebilsem pek denk gelmiyorum:)Her gun master chef izliyorum teknikleri falan ogreniyorum seneye bende katilcam
Gecen senede hic kacirmadan izlemistim bu sene bakiyorum teknik diyolar ya surekli ogrenmeye calisiyorum biraz cesaretim olsa cidden katilirdimSüper canım:)Ben arada izliyorum keşke sürekli izleyebilsem pek denk gelmiyorum:)
Hadi inşaallah bizde sıkı takipçi oluruz:)Gecen senede hic kacirmadan izlemistim bu sene bakiyorum teknik diyolar ya surekli ogrenmeye calisiyorum biraz cesaretim olsa cidden katilirdim
Hee hayal benimki olacak sey degilHadi inşaallah bizde sıkı takipçi oluruz:)
Hayaller çok isteyince gerçekleşiyorHee hayal benimki olacak sey degil