Vaay ellerine sağlık ablamYok daha devam:)Bugün salça yaptım:)
DemeeeeeeEvet cumartesi başlayacağız:)
Ellerine sağlık canımVaay ellerine sağlık ablamattın mı foto bakmadım diğer sayfaya. Bende melemenlik yaptım biraz.
Evet hemde 4 hafta sürecek:)Demeeeeee
Hmm hadi bakalimEvet cumartesi başlayacağız:)
Bi ikimizin haberi yok heraldeDemeeeeee
Dierleri gb yaniEvet hemde 4 hafta sürecek:)
Evet canım:)1 ayda 4 kategori:)Dierleri gb yani
O hizli ilerliyo guzel giderEvet canım:)1 ayda 4 kategori:)
Sağol ablaEllerine sağlık canım
Yaparken 1-2 resim attım ama hepsini eklemedim olsunlar bakalım:)
Bu yıl baya yarışma oldu LaBnE ile içimiz disimiz labneEvet hemde 4 hafta sürecek:)
Kız sorma niye böyle olduBi ikimizin haberi yok heralde
Evet canım eğlenceli olacak inşaallah:)O hizli ilerliyo guzel gider
Sponsor kapıya gelmiş yok mu diyelim:)Sağol ablabir bakayım
Bu yıl baya yarışma oldu LaBnE ile içimiz disimiz labne
Kız sorma niye böyle oldukimse etikette caKmamis
Yaa onada üzüldüm umarım çabuk atlatır.Evet canım eğlenceli olacak inşaallah:)
Kazen hastanede yatıyor eğer sponsor ile ilgili farklı bir durum olmazsa cumartesi burada olun:)
İnşaallah canım:)Yaa onada üzüldüm umarım çabuk atlatır.
Cigere inince yatiriyolar die biliorum, oylemiymis. Onemli bisi yoktur insallahEvet canım eğlenceli olacak inşaallah:)
Kazen hastanede yatıyor eğer sponsor ile ilgili farklı bir durum olmazsa cumartesi burada olun:)
Konusturacaksin beni abla şimdi atarlanacam o sponsora yine benSponsor kapıya gelmiş yok mu diyelim:)
Öyle değilde farklı sağlık sıkıntıları var(mış)İki tedavi çakışınca hastanede yatması daha uygun bulunmuşCigere inince yatiriyolar die biliorum, oylemiymis. Onemli bisi yoktur insallah
Eloş ile canfeb fasulyeKonusturacaksin beni abla şimdi atarlanacam o sponsora yine ben,benim yazdıklarımı gormuyollarmi bunlar ,
Bi ara herkes bi sure labne almicam diodu, gorunen yine alicaklarKonusturacaksin beni abla şimdi atarlanacam o sponsora yine ben,benim yazdıklarımı gormuyollarmi bunlar ,
Anladim, Rabbim sifa versin herkese insallahÖyle değilde farklı sağlık sıkıntıları var(mış)İki tedavi çakışınca hastanede yatması daha uygun bulunmuş