Biraz direneyim bakalimBen sürekli yeni sekme açıyorum:)
Bayıldım sayfana 24'e kadar geldim 48 sayfa maşallah. Sırada kavun kurutma var tabikimAblacımAklında olmam ne güzel:)Şu sıralar herkesin gündeminde kışlıklar var
Bu yıl kendimi fena kaptırdımSırada ne var bilmiyorum
Ben soslayarak yapıyorum bir gün sonra dondurucuya koyup donduktan sonra ince ince kesip pişiriyorum
Ooo canısı aman iyi ol iyiBende iyiyim
Bugün salça yaptım:)Bayıldım sayfana 24'e kadar geldim 48 sayfa maşallah. Sırada kavun kurutma var tabikim
Sen hep aklımda yuregimdesin de bazen farkına varmam için sinyal almam gerekiyor.
Aaaa bende kışlıklara bakayım yaa nerden bulacağım link atın bana neler yapabilirim bakayımBayıldım sayfana 24'e kadar geldim 48 sayfa maşallah. Sırada kavun kurutma var tabikim
Sen hep aklımda yuregimdesin de bazen farkına varmam için sinyal almam gerekiyor.
Ablam nerelerdesinBayıldım sayfana 24'e kadar geldim 48 sayfa maşallah. Sırada kavun kurutma var tabikim
Bayağıdır tavuk yemiyorum:)Ben soslayarak yapıyorum bir gün sonra dondurucuya koyup donduktan sonra ince ince kesip pişiriyorum
Bayağıdır tavuk yemiyorum:)
Alırsak köy tavuğu alıyoruz oda döner olmaya pek fırsat olmuyor ama dediğin gibi güzel oluyor:)
O zaman tavuk yemekleri yapalım tarifi sen ver:)
İyiyim bebeğim. Yarın İstanbul' a gidiyorum çocukları yolcu edeceğim gidiyorlar artık. Şu an Nigde' deler...ucakla İstanbul'a gelecekler . Ben de buradan Sabiha Gökçen' e gidicem...Yol için kahvaltılık börek yapacağım birazdan. Hem heyecan hem hüzün karisigim biraz...İyi akşamlar canım,nasılsın?❤
Yurt dışındalar mı ablacım:)İyiyim bebeğim. Yarın İstanbul' a gidiyorum çocukları yolcu edeceğim gidiyorlar artık. Şu an Nigde' deler...ucakla İstanbul'a gelecekler . Ben de buradan Sabiha Gökçen' e gidicem...Yol için kahvaltılık börek yapacağım birazdan. Hem heyecan hem hüzün karisigim biraz...
Nereye gidiyorlar canım?İyiyim bebeğim. Yarın İstanbul' a gidiyorum çocukları yolcu edeceğim gidiyorlar artık. Şu an Nigde' deler...ucakla İstanbul'a gelecekler . Ben de buradan Sabiha Gökçen' e gidicem...Yol için kahvaltılık börek yapacağım birazdan. Hem heyecan hem hüzün karisigim biraz...
Yok ya hepsini birden yemeköy tavugu harika yaa suyuna pilav ya da bulgur off off bendede 80 tane var hepsini yesem mi