Köfteler Kıymalı Köfte Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
Bende tercihlere yazmıştım ama önceliğim çocuk gelişimi:)Onu örgün okumak isterdim.Burada vardı okul uzaktı yoksa yazacaktım.Her gün 100 km çekilmez🙄
Oo baya uzakmış haklısın ben de demin eşimle konuştum da burdaki üniversitede varmış aşçılık açıktan okumak yerine üniveriste sınavına girip orayı yazayım ben de madem hem de bizzat derslerde bulunabilirsem bir şeyler öğrenirim yani 🥰🥰 senin bölüm de çok iyi ama ne güzel düşünmüşsün çocuk gelişimi :KK200:

Oo baya uzakmış haklısın ben de demin eşimle konuştum da burdaki üniversitede varmış aşçılık açıktan okumak yerine üniveriste sınavına girip orayı yazayım ben de madem hem de bizzat derslerde bulunabilirsem bir şeyler öğrenirim yani 🥰🥰 senin bölüm de çok iyi ama ne güzel düşünmüşsün çocuk gelişimi :KK200:
Sağol canım benim 🤩😍

Bende tercihlere yazmıştım ama önceliğim çocuk gelişimi:)Onu örgün okumak isterdim.Burada vardı okul uzaktı yoksa yazacaktım.Her gün 100 km çekilmez🙄
Bende çocuk gelişimi mezunuyum 😍
Yazdın mı peki ne zmn belli olucak? Birde AÖF ten aşçılık nasıl olur ki? Uygulamalı ders lazım değil mi?

Belli oldu canım:KK66:
Hiç bilmiyorum ama derslerini beğendim ama örgün olsa daha iyi🙄
Çocuk gelişimi kazandın maşallah 🥰 güzelce oku kitapların hepsini.. çıkmış sorular için program var onu indir telefonuna.. her konuyu bititince çözersin.. ben hiç kalmadan bitirdim şükür 😊 darısı başına 😊

X