• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
ben tarım okuyorum :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Ne güzel yaa ben pek hakim değildim dün biraz bakındım baya bölüm varmış yani. Ben mutfağa meraklı biri olarak aşçılık mı okusam diye düşündüm ya da sosyoloji de olabilir :KK45:

Ne güzel yaa ben pek hakim değildim dün biraz bakındım baya bölüm varmış yani. Ben mutfağa meraklı biri olarak aşçılık mı okusam diye düşündüm ya da sosyoloji de olabilir :KK45:
bende sözleşmeliyim.. olurda kurumdan atılırsam bari diyorum çiftçi olurum :D :D :D :D

bizde grur duyduk enişteylen :KK70: valla şimdiki gençler bile kazanmıyor :KK70: :KK70:
helal be :KK70:
Allah razı olsun teşekkürler 🤗🤗 kayıt yaptırcaz bakalım ama derslerine gidebilir mi bilmiyoruz Urfa ya yakın Adıyaman baya aslında. Ben de heveslendim eşimden dolayı bu yıl da ben gireyim üniversite sınavına :kahve:

bende sözleşmeliyim.. olurda kurumdan atılırsam bari diyorum çiftçi olurum :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Valla iyi düşünmüşsün ülkede ne olacağı belli olmuyor b planı dursun. Sınavları zor mu peki nasıl gidiyor geçen yıl mı başladın

Valla iyi düşünmüşsün ülkede ne olacağı belli olmuyor b planı dursun. Sınavları zor mu peki nasıl gidiyor geçen yıl mı başladın
çok saçma dersleri var ikinci yılda :D birinci yılı zor değil bitirdim
ikinci yılı bitiremem sandım ama sınavlar online olacakmış yaz okulu..
üstten zor dersleri aldım :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: uyanık öğrenci :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

çok saçma dersleri var ikinci yılda :KK70: birinci yılı zor değil bitirdim
ikinci yılı bitiremem sandım ama sınavlar online olacakmış yaz okulu..
üstten zor dersleri aldım :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: uyanık öğrenci :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Çok iyi yapmışsın valla tebrik ederim darısı bana olsun bakalımm :KK49:

Ben de aöf de ikinci üniversite kapsamında aşçılık okusam diyorum ay sonu kayıtlar başlıyormuş :KK49:
Bende tercihlere yazmıştım ama önceliğim çocuk gelişimi:)Onu örgün okumak isterdim.Burada vardı okul uzaktı yoksa yazacaktım.Her gün 100 km çekilmez🙄

Back