- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Çocuklara 3 yıl varyaa ben sana kıyamam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hangi bölüm ablacım
bende çocuklar sanmıştım
Çocuk gelişimi canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuklara 3 yıl varyaa ben sana kıyamam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hangi bölüm ablacım
bende çocuklar sanmıştım
hayırlı olsun ablaÇocuklara 3 yıl var
Çocuk gelişimi canım
Sağol canımhayırlı olsun abla
Kocası giren var olur mubebesi sınava giren varmı hiç ?
yeğenler nereleri kazandılar bakalım hoppa
olurrrrrrrrrrKocası giren var olur mu
Ben de aöf de ikinci üniversite kapsamında aşçılık okusam diyorum ay sonu kayıtlar başlıyormuşAçıköğretim yazmıştım geldi canım
ben tarım okuyorumBen de aöf de ikinci üniversite kapsamında aşçılık okusam diyorum ay sonu kayıtlar başlıyormuş
Adıyamam Pdr kazandı çocuuumm gurur duyuyorum onunlanolurrrrrrrrrr
bizde grur duyduk enişteylen valla şimdiki gençler bile kazanmıyorAdıyamam Pdr kazandı çocuuumm gurur duyuyorum onunlan
Ne güzel yaa ben pek hakim değildim dün biraz bakındım baya bölüm varmış yani. Ben mutfağa meraklı biri olarak aşçılık mı okusam diye düşündüm ya da sosyoloji de olabilirben tarım okuyorum
bende sözleşmeliyim.. olurda kurumdan atılırsam bari diyorum çiftçi olurumNe güzel yaa ben pek hakim değildim dün biraz bakındım baya bölüm varmış yani. Ben mutfağa meraklı biri olarak aşçılık mı okusam diye düşündüm ya da sosyoloji de olabilir
Allah razı olsun teşekkürler kayıt yaptırcaz bakalım ama derslerine gidebilir mi bilmiyoruz Urfa ya yakın Adıyaman baya aslında. Ben de heveslendim eşimden dolayı bu yıl da ben gireyim üniversite sınavınabizde grur duyduk enişteylen valla şimdiki gençler bile kazanmıyor
helal be
Valla iyi düşünmüşsün ülkede ne olacağı belli olmuyor b planı dursun. Sınavları zor mu peki nasıl gidiyor geçen yıl mı başladınbende sözleşmeliyim.. olurda kurumdan atılırsam bari diyorum çiftçi olurum
çok saçma dersleri var ikinci yılda birinci yılı zor değil bitirdimValla iyi düşünmüşsün ülkede ne olacağı belli olmuyor b planı dursun. Sınavları zor mu peki nasıl gidiyor geçen yıl mı başladın
Çok iyi yapmışsın valla tebrik ederim darısı bana olsun bakalımmçok saçma dersleri var ikinci yılda birinci yılı zor değil bitirdim
ikinci yılı bitiremem sandım ama sınavlar online olacakmış yaz okulu..
üstten zor dersleri aldım uyanık öğrenci
inşallah canımÇok iyi yapmışsın valla tebrik ederim darısı bana olsun bakalımm
Yok ya iyi bir rakiptin üzüldümevet gözünüz aydın
Bende tercihlere yazmıştım ama önceliğim çocuk gelişimi:)Onu örgün okumak isterdim.Burada vardı okul uzaktı yoksa yazacaktım.Her gün 100 km çekilmezBen de aöf de ikinci üniversite kapsamında aşçılık okusam diyorum ay sonu kayıtlar başlıyormuş