- 16 Ağustos 2010
- 293.068
- 602.968
- 43
Canları ne istersetatlimi yoksammm labne deyince
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canları ne istersetatlimi yoksammm labne deyince
Sponsor kapıya gelmiş yok mu diyelimBu ay tatil yapalım ara verelim
İçten içe yaaa yemekleri yada beni takip ediyo buaralar kilo aldim sanirim takipteOnun bir gözü buralarda
Evet canım :)Aa nasil yani anlamadim ben
Labneli herhangi bi tarif oluyomu
Yok takip edince kilo alınmıyorİçten içe yaaa yemekleri yada beni takip ediyo buaralar kilo aldim sanirim takipte
Aaa bak bu iyiymis bende labneli tatlilar filan diye kısıtlıdır saniyodumEvet canım :)
İçinde labne olan her şey olur canım:)Aaa bak bu iyiymis bende labneli tatlilar filan diye kısıtlıdır saniyodum
Diyorum.boyle ama labneli seyler hic yapmadim insallah tarif bulurum
Sponsor yarışmalarında kısıtlama yok canım ne yazık ki:)Lütfen prolar katilmasin
Evet yok diyelim havamız olsunSponsor kapıya gelmiş yok mu diyelim
Eeee sizmi veriyosunuz gene tarifleri pekiİçinde labne olan her şey olur canım:)
Kabul ettik bileEvet yok diyelim havamız olsun
Hımmmm anladim ben sadece proluk istiyodum ondan dedim kimse yanlis anlamasinSponsor yarışmalarında kısıtlama yok canım ne yazık ki:)
Pro olup hiç 1. olamayanlar var:)
Tarifleri ben vermiyorum siz seçiyorsunuz:)Ama kim ilk yazarsa o kapar diyelim:)Aklındaki tarifi başkası aldıysa sen başka bir şey yaparsın.Başka seçeneğiniz yoksa ben öneride bulunurum:)Eeee sizmi veriyosunuz gene tarifleri peki
Yoksa herşey kabulmü
Birgün olur inşaallah:)Hımmmm anladim ben sadece proluk istiyodum ondan dedim kimse yanlis anlamasin
Hayal diyelimBirgün olur inşaallah:)
Takıldığım yerde sen tarif verirsin artik ablamİçinde labne olan her şey olur canım:)
Nasip belli olmaz:)Hayal diyelim
Tabi ki canımTakıldığım yerde sen tarif verirsin artik ablam
Meselaaa nerde takilcanTakıldığım yerde sen tarif verirsin artik ablam