- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Of çok özledim çok severim ben kendi yaptığım yemeği sevmem yanlızlıktanmıdır nedir hep biri yapsada yesem isterim annemde çok güzel yapar aşureyikoca bir kazan yapiyoruz komşularla atarım foto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Of çok özledim çok severim ben kendi yaptığım yemeği sevmem yanlızlıktanmıdır nedir hep biri yapsada yesem isterim annemde çok güzel yapar aşureyikoca bir kazan yapiyoruz komşularla atarım foto
Kalabalık la çay bile tatlı oluyor yaOf çok özledim çok severim ben kendi yaptığım yemeği sevmem yanlızlıktanmıdır nedir hep biri yapsada yesem isterim annemde çok güzel yapar aşureyi
Ya sorma kv gittiğimde bana çay ver başka birşey verme diyorum herşeyin tadı birlikte çıkıyorKalabalık la çay bile tatlı oluyor ya
İyiyim canim uyumusum bugun evdeydim tarlaya gitmedim sen nasılsın aksam hastaneye gittim igne yaptirdim şuan iyiyim şukurAyy ben isterim kocaman bir kase ben de aldım malzeme portakal ile haşlanmış nohut eksik onları da alıp yapaciiiim
Allah a şükür idare ediyoruz bakalım
E Elif_Eylul sen nasılsın sağlığın Iyidir inşallah
Ohh iyi sevindim dinlen güzelce sağlığını ihmal etme. Ben de iyiyim dünkü kadar sancım yok evde takılmaca öyle.İyiyim canim uyumusum bugun evdeydim tarlaya gitmedim sen nasılsın aksam hastaneye gittim igne yaptirdim şuan iyiyim şukur
Senin gibiNevreste nevroş maşallah kızın aynı benim gibi hamaratmış
Şimdiden güzel görünüyor valla yapanların ellerine sağlık yiyenlerede şifa olsun
Ellerinize sağlık cok guzel gorunuyo
Yaaaa gectigine sevindim canim benimde oyke oluyo ilk gun heryerime vuruyoOhh iyi sevindim dinlen güzelce sağlığını ihmal etme. Ben de iyiyim dünkü kadar sancım yok evde takılmaca öyle.
Daha da iyi ol inşallahAyy ben isterim kocaman bir kase ben de aldım malzeme portakal ile haşlanmış nohut eksik onları da alıp yapaciiiim
Allah a şükür idare ediyoruz bakalım
E Elif_Eylul sen nasılsın sağlığın Iyidir inşallah
Bende yapmadim canimyaaa yaparsam yerim kimseye dagitmam diyehayatımda hiç aşure yapmadım hep yiyen oldum bu sene kesin yapacağım
Ben ilk aşuremi geçen sene yaptim cok guzeldi herkes bayıldıhayatımda hiç aşure yapmadım hep yiyen oldum bu sene kesin yapacağım
İçine gazoz katmayı unutmahayatımda hiç aşure yapmadım hep yiyen oldum bu sene kesin yapacağım
Tamam yaaa aklımaaaa gelmediİçine gazoz katmayı unutma
Deniycem az biraz yapıpBen ilk aşuremi geçen sene yaptim cok guzeldi herkes bayıldı
Zor gibi gorunsede kolay
Sonra cemaat pertTamam yaaa aklımaaaa gelmedi