• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
koca bir kazan yapiyoruz komşularla atarım foto :KK66:
Of çok özledim çok severim ben kendi yaptığım yemeği sevmem yanlızlıktanmıdır nedir hep biri yapsada yesem isterim annemde çok güzel yapar aşureyi

Of çok özledim çok severim ben kendi yaptığım yemeği sevmem yanlızlıktanmıdır nedir hep biri yapsada yesem isterim annemde çok güzel yapar aşureyi
Kalabalık la çay bile tatlı oluyor ya :KK68:

Ayy ben isterim kocaman bir kase :rolleyes: ben de aldım malzeme portakal ile haşlanmış nohut eksik onları da alıp yapaciiiim:KK49:

Allah a şükür idare ediyoruz bakalım :KK200:
E Elif_Eylul sen nasılsın sağlığın Iyidir inşallah :dua:
İyiyim canim uyumusum bugun evdeydim tarlaya gitmedim sen nasılsın :KK60: aksam hastaneye gittim igne yaptirdim şuan iyiyim şukur

İyiyim canim uyumusum bugun evdeydim tarlaya gitmedim sen nasılsın :KK60: aksam hastaneye gittim igne yaptirdim şuan iyiyim şukur
Ohh iyi sevindim dinlen güzelce sağlığını ihmal etme. Ben de iyiyim dünkü kadar sancım yok evde takılmaca öyle. :KK68: :KK200:

IMG_20200825_162617.jpg

Ohh iyi sevindim dinlen güzelce sağlığını ihmal etme. Ben de iyiyim dünkü kadar sancım yok evde takılmaca öyle. :KK68: :KK200:
Yaaaa gectigine sevindim canim benimde oyke oluyo ilk gun heryerime vuruyo😒

Ayy ben isterim kocaman bir kase :rolleyes: ben de aldım malzeme portakal ile haşlanmış nohut eksik onları da alıp yapaciiiim:KK49:

Allah a şükür idare ediyoruz bakalım :KK200:
E Elif_Eylul sen nasılsın sağlığın Iyidir inşallah :dua:
Daha da iyi ol inşallah 😍

Back