Artık daha başka püf noktalarını bile öğrendim kadayıf dolmasınınBir defa bile olsa yaptın onu hiç yapamayanlar var
O iş bende sen hiç merak etmeAma oylarımda kalsın yenileri üstüne eklensin olur mu abla
O zaman sen yine onu yapArtık daha başka püf noktalarını bile öğrendim kadayıf dolmasının
Yok yok yapalım rekabet olmalı yani bakalım yeni tariflerle kapışacak güce sahipmi benim eski dolmamO iş bende sen hiç merak etme
Hatta yarışmayı bile yapmayalım seni 1.seçelimBu daha kolay sanki
Tamam anlaştıkYok yok yapalım rekabet olmalı yani bakalım yeni tariflerle kapışacak güce sahipmi benim eski dolmam
Tamam ozaman yarın kapıda beklemeye gerek yok ben tarifimi aldımO zaman sen yine onu yap
Kategori belli değil amaTamam ozaman yarın kapıda beklemeye gerek yok ben tarifimi aldım
Ben bir iki kurabiye bakayım madem belli ki şekerli bişeyler olacakKategori belli değil ama
Tatlı olabilirBen bir iki kurabiye bakayım madem belli ki şekerli bişeyler olacak
Tamam tatlı kurabiyeTatlı olabilir
HaklısınTamam tatlı kurabiyeya pasta olmasın lütfeeen, güzel yaparım güzel de süslerim ama yaş pasta olunca burdaki hatunların içinden sanatçı kişilikleri çıkıyo korkuyorum
Abla heyecan yapıyorum bana bişey mi demek istiyosun
Bu kadar ipucu verdiğime şükretAbla heyecan yapıyorum bana bişey mi demek istiyosunkadayıf dolması diyorum kategori belli değil diyosun kurabiye diyorum tatlı diyosun tatlı diyorum tatlı diyosun benim kafa tatlı çorba oldu
Yöresel çorbaNe istersin
Dediğinden asla şasmazBu kadar ipucu verdiğime şükret
Ama bu kategoride et yemekleriydi köfte olduBana o kadar güvenin
Kategori belli olmayabilir ama tahminim kek yada makarnaÖylemiymiş
Bugün son gün bakalım başka tarif gelecek mi
Makarna 2 oldu :))Kategori belli olmayabilir ama tahminim kek yada makarna
Çorbayı yeni yaptıkYöresel çorbayada makarnalar olsun