Bana sonsuz güveninDediğinden asla şasmaz
Nevreste kazanamayanlari beceriksiz sandigi icin basit kategori veriyor ondan yaaniMakarna 2 oldu :))
Bu sefer farklı olsun,Kategori belli olmayabilir ama tahminim kek yada makarna
Katılım çok olsun diye benceNevreste kazanamayanlari beceriksiz sandigi icin basit kategori veriyor ondan yaani
O zaman ellerinde bişey açsınlarBu sefer farklı olsun,
Hayır aksine kolay olsun katılmaya istekli oldunlar diye seçiyorum.Nevreste kazanamayanlari beceriksiz sandigi icin basit kategori veriyor ondan yaani
Makarna olsun el açması olmasınO zaman ellerinde bişey açsınlaryada hazır malzeme kullanmasinlar
Elde açan da olur belkimMakarna olsun el açması olmasın
Katılım çok olsun diye bence
Saka yaptim ya tabiki katilim cok olsun zor seyleri yapmak istemiyor herkes sofra kurmakta istemiyorlar o yüzden hakli yani :)Hayır aksine kolay olsun katılmaya istekli oldunlar diye seçiyorum.
Gözlerini korkutmak istemiyorum
Biz sekerli makarna yeriz mesela makarna hemde tatli boyle bisey olurmuMakarna olsun el açması olmasın
İşte olmasınElde açan da olur belkimbizde haluj vardı mesela
Olur ama oy almazBiz sekerli makarna yeriz mesela makarna hemde tatli boyle bisey olurmu
Başla bir atkıCanım bugün deli gibi el işi uapmak istiyor bu sorun var bende sanırım
Mesela hiç katilmauanlar katılmıştı o zaman burda görmediğimiz üyeleri gördük yani iyi oliyor benceSaka yaptim ya tabiki katilim cok olsun zor seyleri yapmak istemiyor herkes sofra kurmakta istemiyorlar o yüzden hakli yani :)
Öyle güzel ipim yok :)) kalan yemenileri uapayim bari :))Başla bir atkı
Zaten ciddi değildimOlur ama oy almaz
İpucuna güvenme konu açıldığında ancaNevreste belli olunca ipucu vericegin zaman beni etiketle hee kacirmayayim :)
Yok ben bazen tespit edebiliyorum yedekleri falanda hazirliyorum ihtimalleri o yuzden ipucu iyidirİpucuna güvenme konu açıldığında anca