Köfteler Kıymalı Köfte Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .

Halının üstünün haline bakın mesela.
Parkeleri bezle sileyim dedim bez simsiyah

Tarifimi yükledim bakalım eminim sonuçtan ama sırf katılmak için katıldım tarifi yaptım tam sunum kısmında apar topar köye geldik gelmeyecektik ama geldik köyde yaptım filan yemeden çekebildiğime şükür ediyorum ama AA katılmasan daha iyi olurmuş denilecek cinsten oldu

Ellerine sağlık pastacı güzeli

Burasıda öyle canım 2 gündür fena rüzgar var her yer toz oldu:)Bizim kahve rengi hatta kırmızı toprak oldu:)
O oluyor hep zaten toz bezinde çamuru görüyorsun bariz ona alıştım da bu bildiğin kömür ya yani çok sinirim bozuldu. Düşünüyorum anız yakılıyor tarlalarda oralardan mı ya da alttaki fırından mı bilmiyoruz da nerden geliyor. Açıyoruz mecbur kapıları devamlı klimayla oturulmuyor. Açınca da evin içine bak.

Ne yapalım dedim bugün zaten temizlik yapılacak:/

Sabahtan beri cam odunu meşe odunu her türlü is üstümden geçti önce kendime sonra mutfağa girisecegim yarın gelsem temizlige
Aman benim evin içi de is dolu zaten şu an mutfağa girişecek enerjin var mı helal olsun ben yardıma geleyim sana madem

❤❤❤ etiket için sağol ablacım , ben de sizi özledim
Eve geldiğimden beri adapte olamadım sanırım, 3 hafta kadar tatil yapınca kürkçü dükkanı çok sarmadı beni
Hoş geldin canım
Bu yıl tatil sonrası öyle oldu galiba
Arada ses ver iyi olduğunu bilelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…