Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öncekilerden farkı yok sankiSelam. Yeni yaşın nası gidiyo :)
20 Ağustos :))Selam kizlar :) Tenceresiz kaldim anne dogum gununmuydu :)
teşekkür ederim canım denk gelemiyoruz bu araOzaman dogum gunu kutlu olsun diyeyim ben gormemistim dun :) Tenceresiz kaldim anne
Ve aleyküm selam
Bir önceki günmüş eniste naptiöncekilerden farkı yok sanki
20 Ağustos :))
teşekkür ederim canım denk gelemiyoruz bu ara
Bişey yapmadi yine sağolsun ağzı ile kutladı ya o yeterBir önceki günmüş eniste napti
Sadece tarih ve rakamlar degisti diyorsun :)
Hayirlisi olsun hatirlamasi da birseydir :)Bişey yapmadi yine sağolsun ağzı ile kutladı ya o yeter
Cicegi görünce hatırladı.Hayirlisi olsun hatirlamasi da birseydir :)
Birsey diyemiyorum :)Cicegi görünce hatırladı.
BendeBirsey diyemiyorum :)
İyi misin sen düşünceli gördüm
Siradan bir günİyi misin sen düşünceli gördüm
Hakim olcan kendine. Tabi kilo vermek istiyorsan.Siradan bir gün
Ben diyet yapayım dedikçe komşular beni kışkırtıyor ☹
Hakim olamıyorumHakim olcan kendine. Tabi kilo vermek istiyorsan.
Sen diyetisyene gittin mi hic. Kolay kilo veremiyorsun sanirim. İnsülin direnci falan olmasın sonraHakim olamıyorum
Kolay kilo verememek değil diyete uymamak diyetisyene gittim bana burun kivirdi hergeleSen diyetisyene gittin mi hic. Kolay kilo veremiyorsun sanirim. İnsülin direnci falan olmasın sonra
İrade önemli. Sigara birakmak olsun, zayiflamak olsun irade cok önemli. Herşey kafada bitiyor. Ha yiyorsanda fazlasını yakmalısınKolay kilo verememek değil diyete uymamak diyetisyene gittim bana burun kivirdi hergele
En iyi ihtimalle 4 ayda verirmisim kiloyu o da verebilirsem çok motive edici bir hekim di kendisi 76 kilo ile ona gittim 79 olduğum için gitmedim bir daha ...
Aynen öyle bir de yaşama sevinci olmalı insanda ...hedefi olmalı ot gibi yaşamak hiç de insanı mutlu etmiyorİrade önemli. Sigara birakmak olsun, zayiflamak olsun irade cok önemli. Herşey kafada bitiyor. Ha yiyorsanda fazlasını yakmalısın
O zaten kesin. Üzüntû daha çok yediriyor. Kafana takmicaksin.Aynen öyle bir de yaşama sevinci olmalı insanda ...hedefi olmalı ot gibi yaşamak hiç de insanı mutlu etmiyor