- 24 Eylül 2018
- 98.571
- 295.053
- 698
Önemli olan sıkıntı olmaması,çok şüküriki tane kist cikti ama siikinti degilmis pazartesi genel ceraha gorun3cem k bakmayin o kadar cok yogunum ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önemli olan sıkıntı olmaması,çok şüküriki tane kist cikti ama siikinti degilmis pazartesi genel ceraha gorun3cem k bakmayin o kadar cok yogunum ki
Bugün sadece Minikce konusuyor oNasil anlamadim
Dogum gunu minnosu o ellemeyin :) pastayi kim getircek acepBugün sadece Minikce konusuyor o
Knedim yapacagim tabi kiDogum gunu minnosu o ellemeyin :) pastayi kim getircek acep
Diyette o,marul kemirecek Sadece limon olabilir tatlandirmak icinDogum gunu minnosu o ellemeyin :) pastayi kim getircek acep
Ay kahkaha attım yaDiyette o,marul kemirecek Sadece limon olabilir tatlandirmak icin
Yanında olsam ellerine vurur yedirmemAy kahkaha attım ya
Dün yağlı kizartmanin dibini dibini bandı ekmegnan
Sence marul kurtariri mi ?
Bizede gonderKnedim yapacagim tabi ki
Minigin diyeti kizartma dibi siyirmisDiyette o,marul kemirecek Sadece limon olabilir tatlandirmak icin
Şaşırdık mı? YooBizede gonder
Minigin diyeti kizartma dibi siyirmis
Ama buna rağmen son verdiğim kilodan fazla çıkmıyorum banakla yiyorum evet ama iki dilimi gecirmiyorimŞaşırdık mı? Yoo
Kavurma olsa beraber siyiyirdik minikŞaşırdık mı? Yoo
Sakatat muhabbeti geliyor,ben kaçar kavurmadan oraya baglanacakKavurma olsa beraber siyiyirdik minik
Ne güzel olurKavurma olsa beraber siyiyirdik minik
Yok canım cigerden öteye gecmeyizSakatat muhabbeti geliyor,ben kaçar kavurmadan oraya baglanacak
Âdeta Minik bir MucizeAma buna rağmen son verdiğim kilodan fazla çıkmıyorum banakla yiyorum evet ama iki dilimi gecirmiyorim
Öyle güzel yiyorum ki beni gören yemek istiyorYanında olsam ellerine vurur yedirmem
Kavurma sakatat mi simdiSakatat muhabbeti geliyor,ben kaçar kavurmadan oraya baglanacak
Bu muhabbet aramızda kalsin pilisssssÂdeta Minik bir Mucize
Resmen hakaretKavurma sakatat mi simdi
DiyorsunÖyle güzel yiyorum ki beni gören yemek istiyor