- 8 Nisan 2017
- 56.975
- 300.428
- 698
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel de laf mi ?Ne kadannn güxel demi
Valalahamı neykine
Tövbe mi desenKorona çıktı şükür
Tövbe estağfurullahTövbe mi desen
Tövbe estağfurullah
Sana sormak lazim hic ilgilenmiyon bizleNe oldu
Simardim mi acaba yoksa burnum mu havalardaSana sormak lazim hic ilgilenmiyon bizle
Niye pilot mu baban senin yokya baktim kimsecikler yok bende yeni toparladim seni gorunce minige dalasayim biraz dedim :)Simardim mi acaba yoksa burnum mu havalarda
Fazla atar tutardi hep ondanNiye pilot mu baban senin yokya baktim kimsecikler yok bende yeni toparladim seni gorunce minige dalasayim biraz dedim :)
Affiyet olsun lop lop et olmasin bende iyiyim gün sayiyorum karantina günüFazla atar tutardi hep ondan
İyi şükür canım sen nasılsın daha yeni kahvaltı yaptık
Ciddi mi pozitif miydi yoksa şüphe ile mi karantinadasinAffiyet olsun lop lop et olmasin bende iyiyim gün sayiyorum karantina günü
Pozitif. Sagir sultan duydu minik duymadi miCiddi mi pozitif miydi yoksa şüphe ile mi karantinadasin
Nasıl atlattin peki hafif mi duymadım gerçekten okumadım hiç :/ çok geçmiş olsunPozitif. Sagir sultan duydu minik duymadi mi
Bende soylemedim esasan :) ilk gunler biraz zordu. Asiri bulanti ve halsizlik vardi. Verdikleri ilac bitince hersey duzeldi :) iyiyim simdi :)Nasıl atlattin peki hafif mi duymadım gerçekten okumadım hiç :/ çok geçmiş olsun
İyi hadi çok geçmiş olsun inşallah bir an önce biter gider su virüsBende soylemedim esasan :) ilk gunler biraz zordu. Asiri bulanti ve halsizlik vardi. Verdikleri ilac bitince hersey duzeldi :) iyiyim simdi :)
Aman Allah korusun. Esinin cok dikkat etmesi lazimİyi hadi çok geçmiş olsun inşallah bir an önce biter gider su virüs
Eşimin iş uerinde de hergun iki - uc çıkıyor pozitif bakallim sıra ne zaman gelecek bize
Ya dikkat ediyorlar ama bizimkiler duşları kullanmak zorunda malesef o yüzden daha kolay bulaşıyor :/ inşallah yayilmaz ama bizim burda vakalar çok her yerde oyleymis durum sonumuz hayrolsunAman Allah korusun. Esinin cok dikkat etmesi lazim
Allah yardimcimiz olsun hepimizinYa dikkat ediyorlar ama bizimkiler duşları kullanmak zorunda malesef o yüzden daha kolay bulaşıyor :/ inşallah yayilmaz ama bizim burda vakalar çok her yerde oyleymis durum sonumuz hayrolsun