• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
Niye pilot mu baban senin :KK70: yokya baktim kimsecikler yok bende yeni toparladim seni gorunce minige dalasayim biraz dedim :)
Fazla atar tutardi hep ondan :D

İyi şükür canım sen nasılsın daha yeni kahvaltı yaptık :olamaz:

Nasıl atlattin peki hafif mi duymadım gerçekten okumadım hiç :/ çok geçmiş olsun
Bende soylemedim esasan :) ilk gunler biraz zordu. Asiri bulanti ve halsizlik vardi. Verdikleri ilac bitince hersey duzeldi :) iyiyim simdi :)

Bende soylemedim esasan :) ilk gunler biraz zordu. Asiri bulanti ve halsizlik vardi. Verdikleri ilac bitince hersey duzeldi :) iyiyim simdi :)
İyi hadi çok geçmiş olsun inşallah bir an önce biter gider su virüs

Eşimin iş uerinde de hergun iki - uc çıkıyor pozitif bakallim sıra ne zaman gelecek bize :KK51:

İyi hadi çok geçmiş olsun inşallah bir an önce biter gider su virüs

Eşimin iş uerinde de hergun iki - uc çıkıyor pozitif bakallim sıra ne zaman gelecek bize :KK51:
Aman Allah korusun. Esinin cok dikkat etmesi lazim

Aman Allah korusun. Esinin cok dikkat etmesi lazim
Ya dikkat ediyorlar ama bizimkiler duşları kullanmak zorunda malesef o yüzden daha kolay bulaşıyor :/ inşallah yayilmaz ama bizim burda vakalar çok her yerde oyleymis durum sonumuz hayrolsun

Ya dikkat ediyorlar ama bizimkiler duşları kullanmak zorunda malesef o yüzden daha kolay bulaşıyor :/ inşallah yayilmaz ama bizim burda vakalar çok her yerde oyleymis durum sonumuz hayrolsun
Allah yardimcimiz olsun hepimizin

Back