- 24 Haziran 2015
- 39.885
- 154.568
- 598
Ne geyiği kız bu sefer bende birşey anlamadimGeyiği olan Kukrim komşuları orgutledim 3 al 2 öde 2 al 1 öde kampanyalarını gösterdim hepsinin gözleri parladı
Eşime de dedim catlatacagim seni yakında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne geyiği kız bu sefer bende birşey anlamadimGeyiği olan Kukrim komşuları orgutledim 3 al 2 öde 2 al 1 öde kampanyalarını gösterdim hepsinin gözleri parladı
Eşime de dedim catlatacagim seni yakında
Peki sen atlattin ya şimdi tekrar aynı şekilde yasaiyormusun mesela pozitif biri ile temas halinde :/Allah yardimcimiz olsun hepimizin
Geyik li marka gayfe makinan var yaNe geyiği kız bu sefer bende birşey anlamadim
Nasil anlamadimPeki sen atlattin ya şimdi tekrar aynı şekilde yasaiyormusun mesela pozitif biri ile temas halinde :/
Hee Allah seni pahalanmis benim model geçen sana resim attim burdan gördün mü sen onuGeyik li marka gayfe makinan var ya
EvetHee Allah seni pahalanmis benim model geçen sana resim attim burdan gördün mü sen onu
Diyorum ki sen pozitif çıktın ve atlattın ya virüs uNasil anlamadim
Hadi bakalım güzel güzel hediyeler gelir insallah
İnşallah caYdanlik alacağım kesin :))Hadi bakalım güzel güzel hediyeler gelir insallah
Doktor az da olsa boyle bir ihtimal var dedi. Atlatip tekrar hasta olan varmis. Ama buyuk cogunluk vucut antikor urettigi icin olmuyormusDiyorum ki sen pozitif çıktın ve atlattın ya virüs u
Daha sonra tekrar virüs ile karşı karşıya geldiğinde aynı şeyleri yaşayacak misin
Yani virüs bir kere mi etkiliyor acaba yok sa grip gibi tekrarlıyor mu ?
İnşallah aynı şekilde tekrar yaşamazsın bu durumu gerçekten çok zor neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz :/Doktor az da olsa boyle bir ihtimal var dedi. Atlatip tekrar hasta olan varmis. Ama buyuk cogunluk vucut antikor urettigi icin olmuyormus
Aminİnşallah aynı şekilde tekrar yaşamazsın bu durumu gerçekten çok zor neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz :/
Ay çaydanlık bana da lazım yaİnşallah caYdanlik alacağım kesin :))
Geçmiş olsun canım, insallah bir daha olmaz üzerine iyilik sağlık olsun
İyidir kuzum çok şükür sen nasılsın
Sagol canimGeçmiş olsun canım, insallah bir daha olmaz üzerine iyilik sağlık olsun
Ablacım bayağıdır girmedim buraya yazmadım da ondan biraz uzaklaştım Ama unutmamışsın beni çok sevindimYoulost16 nerelerdesin hiç görünmüyorsun
iki tane kist cikti ama siikinti degilmis pazartesi genel ceraha gorun3cem k bakmayin o kadar cok yogunum kiO Oha diyorum canım sonuçların çıktı mı durum nedir
çok güzelleri varAy çaydanlık bana da lazım ya
İyi bende temizlik bulaşık çamaşır dongusu içindeyim arada girip cikiyorumİyidir kuzum çok şükür sen nasılsın
Heh söyleTövbe estağfurullah