En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
Niye pilot mu baban senin yokya baktim kimsecikler yok bende yeni toparladim seni gorunce minige dalasayim biraz dedim :)
Fazla atar tutardi hep ondan

İyi şükür canım sen nasılsın daha yeni kahvaltı yaptık

Nasıl atlattin peki hafif mi duymadım gerçekten okumadım hiç :/ çok geçmiş olsun
Bende soylemedim esasan :) ilk gunler biraz zordu. Asiri bulanti ve halsizlik vardi. Verdikleri ilac bitince hersey duzeldi :) iyiyim simdi :)

Bende soylemedim esasan :) ilk gunler biraz zordu. Asiri bulanti ve halsizlik vardi. Verdikleri ilac bitince hersey duzeldi :) iyiyim simdi :)
İyi hadi çok geçmiş olsun inşallah bir an önce biter gider su virüs

Eşimin iş uerinde de hergun iki - uc çıkıyor pozitif bakallim sıra ne zaman gelecek bize

İyi hadi çok geçmiş olsun inşallah bir an önce biter gider su virüs

Eşimin iş uerinde de hergun iki - uc çıkıyor pozitif bakallim sıra ne zaman gelecek bize
Aman Allah korusun. Esinin cok dikkat etmesi lazim

Aman Allah korusun. Esinin cok dikkat etmesi lazim
Ya dikkat ediyorlar ama bizimkiler duşları kullanmak zorunda malesef o yüzden daha kolay bulaşıyor :/ inşallah yayilmaz ama bizim burda vakalar çok her yerde oyleymis durum sonumuz hayrolsun

Ya dikkat ediyorlar ama bizimkiler duşları kullanmak zorunda malesef o yüzden daha kolay bulaşıyor :/ inşallah yayilmaz ama bizim burda vakalar çok her yerde oyleymis durum sonumuz hayrolsun
Allah yardimcimiz olsun hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…