En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
Bizim gitme işimiz şimdilik kaldı,akşam eltim bizdeydi eylül gibi filan gideriz dedi,ablasında misafir varmış şu anda.
Benim de kuzen gelecek Almanyadan,bir diğer kuzen evleniyor çünkü. Onunla oyalanirim bakalım,20 gün kadar kalacak insallah

Benim de kuzen gelecek Almanyadan,bir diğer kuzen evleniyor çünkü. Onunla oyalanirim bakalım,20 gün kadar kalacak insallah

Ne güzel sanada değişiklik olur aslında.

Ne yapılsa kar oluyor aslında da,uğraşacak şevk yok hiç

Aynen çok uğraştırıyor akşam sırt ağrıları tavan yaptı bende hemen .

Günaydınlar hanımlar,dün domates sosu yaptım 20 kilo kadar almıştım,dahada almam lazım
ellerine sağlık
Fasulye ve patlıcan yapmadım,fasulyeyi eşim dolaptan çıkınca sevmiyor nedense,konserve yapmak lazım aslında..
Eşimde konserve istiyor da onu da kontrol etmek muhafaza etmek zor ya bak bugün iki şişe salçayı açtım mecbur hava almış küflenme başlamış

Konserve bozulsa ağlarım

ellerine sağlık

Eşimde konserve istiyor da onu da kontrol etmek muhafaza etmek zor ya bak bugün iki şişe salçayı açtım mecbur hava almış küflenme başlamış

Konserve bozulsa ağlarım

Sağol minikcim,konservede niye zor ki saklama açısından mı yoksa.
Minik konservelik camlar varya onlarda yap bence hemen biter hiç değilse
Bendeki çoğu kavanoz öyledir..

Sağol minikcim,konservede niye zor ki saklama açısından mı yoksa.
Minik konservelik camlar varya onlarda yap bence hemen biter hiç değilse
Bendeki çoğu kavanoz öyledir..

Eki Görüntüle 2677325
Abla evim küçük zaten şuan mutfakta domates sosu -komposto -salca kavanozları bir hayli yer kaplıyor eşim bodruma koyma istemiyor fare var diye birde yemek konser e eklensin istemiyorim

Şişenin boyutu değilde koyacak yer sıkıntı yani :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…