En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
Cok stres yapmış, ama olacak zaten eninde sonunda,ben inanıyorum
Rabbimin verdigide vermedigide kabulumuz ama umutsuz bekleyiş stres onu daha da üzüyooo sabir vardir bunda da bir hayr olucak İnşallah bende inaniyorum

Evet,buzluktan çıkarıp pişirmekte iyi oluyor ,patlıcan,taze fasulye vs

Fasulye ve patlıcan yapmadım,fasulyeyi eşim dolaptan çıkınca sevmiyor nedense,konserve yapmak lazım aslında..

Fasulye ve patlıcan yapmadım,fasulyeyi eşim dolaptan çıkınca sevmiyor nedense,konserve yapmak lazım aslında..
Hepsi de ayrı iş Bu sene ben de hiç bir şey yapmadım,yağ biberi olunca çokzel oluyor

Rabbimin verdigide vermedigide kabulumuz ama umutsuz bekleyiş stres onu daha da üzüyooo sabir vardir bunda da bir hayr olucak İnşallah bende inaniyorum
Tabii,kolay değildir eminim. Ama ben çok inanıyorum ki olacak ,insallah

Hepsi de ayrı iş Bu sene ben de hiç bir şey yapmadım,yağ biberi olunca çokzel oluyor

Çok yapılması gereken varda bazen yapılmıyor,kurutmalık zaten burada olmuyor ben dışardan alıyorum genelde.

Çok yapılması gereken varda bazen yapılmıyor,kurutmalık zaten burada olmuyor ben dışardan alıyorum genelde.
Kurutmalık bizde de olmuyor,anca fasulye,yağ biberi,patlıcan işte. Sadece bamya yptik biraz,onu da ben yemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…