- 20 Mart 2008
- 141.603
- 213.142
- 1.423
- 60
Aynen şekercigim,hem taze taze oluyor, mis gibi :)
Cok stres yapmış, ama olacak zaten eninde sonunda,ben inanıyorum
Günaydın canimmm minnos şükür iyi canım ilaçları fayda etti birgun ateşlendi okadar aksam kudurduk yaniiGünaydınlar minnoş nasıl iyimi annesi
hayat genç yaşımda beni yaşlandırdı
Evet,buzluktan çıkarıp pişirmekte iyi oluyor ,patlıcan,taze fasulye vsKesinlikle ev yapımı oluncada mis gibi yeniyor:)
Günaydın canimmm minnos şükür iyi canım ilaçları fayda etti birgun ateşlendi okadar aksam kudurduk yanii
Günaydın canimmm minnos şükür iyi canım ilaçları fayda etti birgun ateşlendi okadar aksam kudurduk yanii
Rabbimin verdigide vermedigide kabulumuz ama umutsuz bekleyiş stres onu daha da üzüyooo sabir vardir bunda da bir hayr olucak İnşallah bende inaniyorumCok stres yapmış, ama olacak zaten eninde sonunda,ben inanıyorum
Evet canim sagolÇok geçmiş olsun kendine gelmiş demekki çok şükür.
Evet,buzluktan çıkarıp pişirmekte iyi oluyor ,patlıcan,taze fasulye vs
Hepsi de ayrı işFasulye ve patlıcan yapmadım,fasulyeyi eşim dolaptan çıkınca sevmiyor nedense,konserve yapmak lazım aslında..
günaydın canım
Evet canim sagol
Tabii,kolay değildir eminim. Ama ben çok inanıyorum ki olacak ,insallahRabbimin verdigide vermedigide kabulumuz ama umutsuz bekleyiş stres onu daha da üzüyooo sabir vardir bunda da bir hayr olucak İnşallah bende inaniyorum
Hepsi de ayrı işBu sene ben de hiç bir şey yapmadım,yağ biberi olunca çokzel oluyor
Sen de çok seviliyorsun kuzum,benim tarafimdan yanigünaydın canım
hepinize tşk ederim seviyorum hepinizi
Amaaa bizde seni çokkk seviyoruz yapma boyle üzme kendini lütfen elinde degil biliyorum ama azcik sabırgünaydın canım
günaydın canım
Kurutmalık bizde de olmuyor,anca fasulye,yağ biberi,patlıcan işte. Sadece bamya yptik biraz,onu da ben yemiyorumÇok yapılması gereken varda bazen yapılmıyor,kurutmalık zaten burada olmuyor ben dışardan alıyorum genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?