- 24 Eylül 2018
- 98.600
- 295.113
- 698
Yağda kavurup,biraz da eriyen peynir ekle,çokzel olur.,Ya da yogurtlaDünden önce 3 kilo kozledim attım buzluğa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yağda kavurup,biraz da eriyen peynir ekle,çokzel olur.,Ya da yogurtlaDünden önce 3 kilo kozledim attım buzluğa
Takiliyorum şekercigim Bizim burda Arnavut ve Boşnak çoktur,onlardan geçti yağ biberi de :)
Ucuzlar ama daha ,şu an yüksek cunkuBurada kilosu 7-8 lira filan.
3 den aldım üretici den aldin mı ucuz oluyor pazarda 3.5 du en sonBurada kilosu 7-8 lira filan.
Çok severim ya çokBende arnavut kızıyım bu arada
Sevilmez mi ya benim eşim bamya sevmezdi geçen tezgahta kinim hepsini alsana dedi 3 kilo imiş o da 3 kilo bamya dizdim kışlık geçen bir kilo daha yapmıştım
Ve hala alalım diyor
Makedon bir arkadaşım bir turşu getirmisti offf ki ne offff lisedeTakiliyorum şekercigim Bizim burda Arnavut ve Boşnak çoktur,onlardan geçti yağ biberi de :)
Bazı şehirlerde daha ucuz galiba3 den aldım üretici den aldin mı ucuz oluyor pazarda 3.5 du en son
Ucuzlar ama daha ,şu an yüksek cunku
3 den aldım üretici den aldin mı ucuz oluyor pazarda 3.5 du en son
Çok severim ya çok
He biliyorum adını,kaymak ve biberli ,çok lezzetli her şeyleri:)Makedon bir arkadaşım bir turşu getirmisti offf ki ne offff lisede
Tenfuslerde yemiştik kız şaşırmıştı
Evet ya,el lezzetleri şahanedir o konuda. Allah rahmet eylesin annecigine ❤Yok ya burada olmuyor öyle fiatı düşmüyor nedense.
Çok ucuza almışsın ne güzel.
Hele börekleri nefizdir,rahmetli annem yapardı o börekten.
Soka adı,yazmamisimMakedon bir arkadaşım bir turşu getirmisti offf ki ne offff lisede
Tenfuslerde yemiştik kız şaşırmıştı
Evet ya,el lezzetleri şahanedir o konuda. Allah rahmet eylesin annecigine ♥❤
Ben ucuz araya araya geçen hafta 2 ye buldumBazı şehirlerde daha ucuz galiba
Anlamadi benSoka adı,yazmamisim
Bizde ilk çıkınca yüksek olur,bollasinca düşer fiyatlariYok ya burada olmuyor öyle fiatı düşmüyor nedense.
Ben ucuz araya araya geçen hafta 2 ye buldum
Eşimle pazarda ayrilmistik o çocuklarla ben tek
Bozuk para çıkmadı diye almadım
Eşime dedim bozuk lazım gel
Kadın kalan biberi 1 liradan verdi ama biraz güneş yanığı vardı biberlerde fazla etli değildi buyumemisti yani 16 kilo biber aldım o şekilde
Bizde ilk çıkınca yüksek olur,bollasinca düşer fiyatlari
Tüm aileye mi yapacaksın,hee kv icin,ve eltiBen ucuz araya araya geçen hafta 2 ye buldum
Eşimle pazarda ayrilmistik o çocuklarla ben tek
Bozuk para çıkmadı diye almadım
Eşime dedim bozuk lazım gel
Kadın kalan biberi 1 liradan verdi ama biraz güneş yanığı vardı biberlerde fazla etli değildi buyumemisti yani 16 kilo biber aldım o şekilde
Evet abla burda üretici çok birde köy yeri gibi benim oturduğum uerYok ya burada olmuyor öyle fiatı düşmüyor nedense.