- 20 Mart 2008
- 141.603
- 213.142
- 1.423
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kurutmalık bizde de olmuyor,anca fasulye,yağ biberi,patlıcan işte. Sadece bamya yptik biraz,onu da ben yemiyorum
Benim de kuzen gelecek Almanyadan,bir diğer kuzen evleniyor çünkü. Onunla oyalanirim bakalım,20 gün kadar kalacak insallahBizim gitme işimiz şimdilik kaldı,akşam eltim bizdeydi eylül gibi filan gideriz dedi,ablasında misafir varmış şu anda.
Ne yapılsa kar oluyor aslında da,uğraşacak şevk yok hiçBamya bizdede yenmez hiç,birde biber yaparım genelde ufak doğrayıp yemeklere koymak için.
Benim de kuzen gelecek Almanyadan,bir diğer kuzen evleniyor çünkü. Onunla oyalanirim bakalım,20 gün kadar kalacak insallah
Ne yapılsa kar oluyor aslında da,uğraşacak şevk yok hiç
Evet,5 Sene olmuş görüşmeyeli zaten. Zorlamadan yap bari,yorma o kadar kendiniNe güzel sanada değişiklik olur aslında.
Aynen çok uğraştırıyor akşam sırt ağrıları tavan yaptı bende hemen .
Evet,5 Sene olmuş görüşmeyeli zaten. Zorlamadan yap bari,yorma o kadar kendini
Pazarda da o civarda vardı. 2den başlıyorduEpey olmuş yani,bugün alırım herhalde domateside migrostan aldım dün,indirime girmişti 1,50 filandı fiatı.
Pazarda da o civarda vardı. 2den başlıyordu
Yağ biberi nasıl oluyorKurutmalık bizde de olmuyor,anca fasulye,yağ biberi,patlıcan işte. Sadece bamya yptik biraz,onu da ben yemiyorum
ellerine sağlıkGünaydınlar hanımlar,dün domates sosu yaptım 20 kilo kadar almıştım,dahada almam lazım
Eşimde konserve istiyor da onu da kontrol etmek muhafaza etmek zor ya bak bugün iki şişe salçayı açtım mecbur hava almış küflenme başlamışFasulye ve patlıcan yapmadım,fasulyeyi eşim dolaptan çıkınca sevmiyor nedense,konserve yapmak lazım aslında..
Değişiklik güzeldir bende siyah dışında yapınca hemen değiştiriyorum..Morda güzel oluyor,röfle varya bide ondan vazgeçtim
Sende mi boyuyorsun :)Değişiklik güzeldir bende siyah dışında yapınca hemen değiştiriyorum..
ellerine sağlık
Eşimde konserve istiyor da onu da kontrol etmek muhafaza etmek zor ya bak bugün iki şişe salçayı açtım mecbur hava almış küflenme başlamış
Konserve bozulsa ağlarım
Değişiklik güzeldir bende siyah dışında yapınca hemen değiştiriyorum..
Abla evim küçük zaten şuan mutfakta domates sosu -komposto -salca kavanozları bir hayli yer kaplıyor eşim bodruma koyma istemiyor fare var diye birde yemek konser e eklensin istemiyorimSağol minikcim,konservede niye zor ki saklama açısından mı yoksa.
Minik konservelik camlar varya onlarda yap bence hemen biter hiç değilse
Bendeki çoğu kavanoz öyledir..
Eki Görüntüle 2677325
O kadar uğraşmaya gerek yok o zamanBurda markettede aynı fiattı zaten.
1 dkYağ biberi nasıl oluyor
Yağ biberi nasıl oluyor
O kadar uğraşmaya gerek yok o zaman