- 24 Mart 2020
- 9.926
- 35.711
- 498
- 32
Olsun kendin yapmanın da tadı zevki başkadır arada turşu denemeleri yapıyorum ben de güzel oluyorOhhh ne güzel annen yapıyorsa senin yapmana gerek bile yok canım:)
Benim öyle bir imkanım hiç olmadı hep kendim yaptım:)
Öyle olunca iş başa düşüyor:)
Toz varsa zor canım:/
Sağol canım benimOlsun kendin yapmanın da tadı zevki başkadır arada turşu denemeleri yapıyorum ben de güzel oluyorfırında kurutmayı denerim olmazsa araştırayım da biraz. Allah kolaylık versin sana yorucu da oluyor bi taraftan
Iyiyim canım benim eşim işten geldi yemek çay falan anca işim bittiNasılsın görüşmeyeli?
Benim neden bitmediIyiyim canım benim eşim işten geldi yemek çay falan anca işim bittisen nasılsın diyecem ama ponçiksin biliyorum
İş bitmez ki kuzucumBenim neden bitmediçünkü başlamadım bile anca işleri listeledim kafamda bi baktım akşam olmuş yarına artık
Ben bitiyorum iş bitmiyorİş bitmez ki kuzucum
Ay ben bunu yeni gördümIyiyim canım benim eşim işten geldi yemek çay falan anca işim bittisen nasılsın diyecem ama ponçiksin biliyorum
Tatil yap tatil,hep iş olmazBen bitiyorum iş bitmiyoryarın ola hayrola belki yarın da yapmam amaaann
Sende slm soyle kuzum
Aleykumselam canımSende slm soyle kuzum
Diye diye ev ne hale geldiTatil yap tatil,hep iş olmaz
Allahtan umut kesilmez o zaman,hadi inşallah bir el atarDiye diye ev ne hale geldiinşallah yarın eşimle yaparız bakalım öyle umut ediyorum
Allahtan umut kesilmez o zaman,hadi inşallah bir el atar
Ön hazırlık tamam nevo malzemeler okey yarın yapmayayım diyorum komşu ile anlaştık eşim ocakta yemek istedi onu yapacağız birlikte şimdi araya sıkıştırmış olacağım rahat rahat yapayim diyorumSenin tarif yarın geliyor mu
Nana iyi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?