Nick değişimi yapıldığı zaman nickini değiştir canım:)Aslında diyet gruplarına katılmak ben de istiyorum ama utanıyorum kilomu söylemeye bi de adımla açmışım hesabı(neden bi nick kullanmadıysam) kimsecikler bilmesin istiyorum kilomu
Bende jenna nin mesajlara bakıyordum ne ameliyatı diye
Bende değiştireyim bilmesinAslında diyet gruplarına katılmak ben de istiyorum ama utanıyorum kilomu söylemeye bi de adımla açmışım hesabı(neden bi nick kullanmadıysam) kimsecikler bilmesin istiyorum kilomu
Oluyor mu öyle arada duyuruyorlar mı yani bunu ay hemen değiştireyim o zamanNick değişimi yapıldığı zaman nickini değiştir canım:)
Ben 98 kiloydum burda başladığımda , 100 lerde var resmimi atayım mıAslında diyet gruplarına katılmak ben de istiyorum ama utanıyorum kilomu söylemeye bi de adımla açmışım hesabı(neden bi nick kullanmadıysam) kimsecikler bilmesin istiyorum kilomu
Şimdi yok canım önce kolaylıkla değiştiriliyordu.Şimdi sistemle ilgili bir problemden dolayı değiştirilmiyor.Ama isim olduğu için Kazen'e sor belki bir yolu vardır:)Ikisi yakın
Oluyor mu öyle arada duyuruyorlar mı yani bunu ay hemen değiştireyim o zamandobişko yaparım adımı değiştirirsem
Meme küçültme ameliyatı, pazartesi ❤Estetik mi? Ne yapacaksın
Maaşallah ne güzel. Ama ben bu konuda özgüveni eksik biriyim belki bi travmam vardır bilmiyorumBen 98 kiloydum burda başladığımda , 100 lerde var resmimi atayım mıartik gormeyen kalmadı, hiç utanmıyorum
Meme küçültme ameliyatı, pazartesi ❤
Tamam ben bi daha yazayım bi yolu vardır inşallahŞimdi yok canım önce kolaylıkla değiştiriliyordu.Şimdi sistemle ilgili bir problemden dolayı değiştirilmiyor.Ama isim olduğu için Kazen'e sor belki bir yolu vardır:)
Bence daha güzel bir şey seç:)Dobişko dersek bozulabilirsin
Ne kadar meselaMaaşallah ne güzel. Ama ben bu konuda özgüveni eksik biriyim belki bi travmam vardır bilmiyorumismim de çok açık hani sadece bir ismimi kullansam yine çekinmezdim de iki ismim de olunca kendimi çok açıga çıkarmış hissediyorum
Evlendikten sonra 10 kilo aldım, evlenirken de zayıf değildim yani öyle
Benim annem benden önce çocuklarıma sarılır onlara doyar sonra bana döner çok mi lazım kayinpederin amcasinin karısıOndan hoşlanmıyorsun,söylediği her şey batıyor.
Yani bu doğal bir durum
Bunları annen yapsa takmazsın onuda takma
Banyoda zıplaBana ne dedi biliyon mı etli bütlü gelini de ondangörmeden zayıflayayım da aaa ne kadar da zayıflamış bu desin WunderLost
Hiç kiskanmadim daha iyisi benim olsunAha en sevdiğim bende yapacam inşallah.
Kolay gelsin gel önce bir kahve icek.
Minik Duduklu Tencere bak benim evdeki kankam ahahaa hava atayım sana
Tamam tamam haklısın:)Ama herkes farklı oluyor.Kimisi sevgisini farklı gösteriyor yada gösteremiyor.Benim kvde öyledir ama kendi kızının çocuklarınada öyle:)Yapısı öyle:)Benim annem benden önce çocuklarıma sarılır onlara doyar sonra bana döner çok mi lazım kayinpederin amcasinin karısı
Valla şu an rekor kilomdayım ve 2 yılda net 10 kilo aldım yani. Allah nasip ederse çocuk düşündüğümüzde bana çok zararı olacak bu kiloların o yüzden vermem gerekNe kadar meselaHepimiz çok zayıfız seni yadırgayabiliriz
Oyyy büyük memenin derdi de büyükniye ki büyük memeleree güzel oluyor ya benım çok küçük bak birazini ver bebeğe süt yetmiyordu güya
Geçmiş olsun nana :) inşallah ameliyat başarılı geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?