En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
Aslında diyet gruplarına katılmak ben de istiyorum ama utanıyorum kilomu söylemeye bi de adımla açmışım hesabı(neden bi nick kullanmadıysam) kimsecikler bilmesin istiyorum kilomu
Nick değişimi yapıldığı zaman nickini değiştir canım:)

Nick değişimi yapıldığı zaman nickini değiştir canım:)
Oluyor mu öyle arada duyuruyorlar mı yani bunu ay hemen değiştireyim o zaman dobişko yaparım adımı değiştirirsem

Aslında diyet gruplarına katılmak ben de istiyorum ama utanıyorum kilomu söylemeye bi de adımla açmışım hesabı(neden bi nick kullanmadıysam) kimsecikler bilmesin istiyorum kilomu
Ben 98 kiloydum burda başladığımda , 100 lerde var resmimi atayım mı artik gormeyen kalmadı, hiç utanmıyorum

Ikisi yakın

Oluyor mu öyle arada duyuruyorlar mı yani bunu ay hemen değiştireyim o zaman dobişko yaparım adımı değiştirirsem
Şimdi yok canım önce kolaylıkla değiştiriliyordu.Şimdi sistemle ilgili bir problemden dolayı değiştirilmiyor.Ama isim olduğu için Kazen'e sor belki bir yolu vardır:)
Bence daha güzel bir şey seç:)Dobişko dersek bozulabilirsin

Ben 98 kiloydum burda başladığımda , 100 lerde var resmimi atayım mı artik gormeyen kalmadı, hiç utanmıyorum
Maaşallah ne güzel. Ama ben bu konuda özgüveni eksik biriyim belki bi travmam vardır bilmiyorum ismim de çok açık hani sadece bir ismimi kullansam yine çekinmezdim de iki ismim de olunca kendimi çok açıga çıkarmış hissediyorum
Evlendikten sonra 10 kilo aldım, evlenirken de zayıf değildim yani öyle

Tamam ben bi daha yazayım bi yolu vardır inşallah evet alınabilirim doğru o zaman çıtı pıtı diye alayım

Ne kadar mesela Hepimiz çok zayıfız seni yadırgayabiliriz

Ondan hoşlanmıyorsun,söylediği her şey batıyor.
Yani bu doğal bir durum
Bunları annen yapsa takmazsın onuda takma
Benim annem benden önce çocuklarıma sarılır onlara doyar sonra bana döner çok mi lazım kayinpederin amcasinin karısı

Benim annem benden önce çocuklarıma sarılır onlara doyar sonra bana döner çok mi lazım kayinpederin amcasinin karısı
Tamam tamam haklısın:)Ama herkes farklı oluyor.Kimisi sevgisini farklı gösteriyor yada gösteremiyor.Benim kvde öyledir ama kendi kızının çocuklarınada öyle:)Yapısı öyle:)

Ne kadar mesela Hepimiz çok zayıfız seni yadırgayabiliriz
Valla şu an rekor kilomdayım ve 2 yılda net 10 kilo aldım yani. Allah nasip ederse çocuk düşündüğümüzde bana çok zararı olacak bu kiloların o yüzden vermem gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…