Bana da yap ,kendine de diye cevap verseydinBebim eş kişiside bir gün mesaj atıyor odadan nescafe içecekmişte
Kolay gelsin:)sıcaklık katıyorum azcık :) daha bitmedi ama
Eki Görüntüle 2675234
Pandemi den önce biter diye düşünüyorumabla ne zaman görecez mutfağı bütün halinde ?
az ye kendine uşak tut derdim benBana da yap ,kendine de diye cevap verseydin
hahahahaha ablaaaaaaa
Aman amanPandemi den önce biter diye düşünüyorum
Çok istemiyorum 67 ye razıyım o bana yetiyor:)Olabilir canim ben 69da takılı kaldim 1ay sanirim sonra 66.ucundan gordum yani bazen oluyo oyle duraklama
Derdin vallaaz ye kendine uşak tut derdim ben
ben cafe kapandı diyorum,20:00 dan sonrası self servisBebim eş kişiside bir gün mesaj atıyor odadan nescafe içecekmişte
torunu var miydi ??torunlarla tatildeler geziyor @Elhan abla :)
Sağol canım takımlar zor oluyor:)Havalar serinlesin bir şeyler düşünüyorum:)bizim takıma gel abla
2 yıl mı sürecekPandemi den önce biter diye düşünüyorum
bitince atıcam hepsini :)
Bana da yap ,kendine de diye cevap verseydin
ben cafe kapandı diyorum,20:00 dan sonrası self servis
1.5 da bitiririm diyorum2 yıl mı sürecek
enişte sesimi duyuyorsan sana sesleniyorumbenimki ütü mütü yapmaz ama sorarken 8 şekle giriyo
bu sabah 8 de gelmiş başıma,uyandırmaya korkuyo da :) bir karton sigara almış önce onu gösterip sonra ütü yapar mısın aşkım diyo
İyiymiş1.5 da bitiririm diyorum
kimin haddine düşmüş beni sabah uyandırmakenişte sesimi duyuyorsan sana sesleniyorum
Allah kurtarsın
Vallahi perdeler ütüleniyorsa 1 gömlek 1 pantolonun lafı olmazbenimki ütü mütü yapmaz ama sorarken 8 şekle giriyo
bu sabah 8 de gelmiş başıma,uyandırmaya korkuyo da :) bir karton sigara almış önce onu gösterip sonra ütü yapar mısın aşkım diyo
ama onlar çok zevksizİyiymiş
Kışlık hazırlasaydın bunlarla uğraşmazdın eniştede delirmezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?