Ama sonuçta hediye almışsın,karşı tarafın yaptığı hiç hoş değil. Ben asla yapmam,yapanı da sevmemgeri alirim ondan beğenmediyse. başka alirim. beğenmedi ki
Hediye begenmemeyi kk da gördüm bengeri alirim ondan beğenmediyse. başka alirim. beğenmedi ki
evet çok bozuldum öle deyince ne güzel almiştim da böle arkadaş olmaz olsun gerçek yüzü görmüş oldum.Ama sonuçta hediye almışsın,karşı tarafın yaptığı hiç hoş değil. Ben asla yapmam,yapanı da sevmem
Ondan değil ben kapalıyım ben dururken niye sana versinHayır ama mevlitlerde, cemaatlerde vs takıyorum. Açığız diye olmasın miTüm arkadaşlarımdan yürütüyorum ben
Üzülme ,sen ne güzel dusunmussun,almışsın. Kendi kaybederevet çok bozuldum öle deyince ne güzel almiştim da böle arkadaş olmaz olsun gerçek yüzü görmüş oldum.
Benim gibi sevimli hanım hanımcık biri varkenOndan değil ben kapalıyım ben dururken niye sana versin
amin amin ya bu sene çok oluyor deprem benim evde çok katlı olunca
Sonrada gör nasıl dayak yenirmis nanadanSende bana gönder ben beğenmeyide göstereyim sana kkda
Benim gibi dadlı dilli güler yüzlü hatun varkenAaa benim gibi güzeller güzeli dururken
Yüksek katlar daha çok hisseder ablaamin amin ya bu sene çok oluyor deprem benim evde çok katlı olunca
daha çok his ediyoruz malesef
Yeter çok övdük nazar değecek bizeBenim gibi bilgili akıllı güzel gözlü biri dururken
boşver kendi degişsin :) geri almadim. utanirim öle şeylerden yaÜzülme ,sen ne güzel dusunmussun,almışsın. Kendi kaybeder
boşver yaa.. hiç üzülmeyeyim degiştirsin kendi bilir :)Üzülme ,sen ne güzel dusunmussun,almışsın. Kendi kaybeder