geçmiş olsun canım5.7 canım çok salladı
Gittin mi Üniversiteye hemsocan?Benim çerçevem geniş olduğu için sebzeli düşünmüştüm
Yok artık,saygisizmis o kimse ,nankörbugün arkadaşa eşarp hediye ettim kadin begenmedi nerden aldin degiştirebilir miyim diyor.. begenmediği anladim.. ne diyeyim...
Metrodayım canım randevuma 10 dk geç kalacağım bizim ordan bi otobüs gelmedi ki metroya gideyimGittin mi Üniversiteye hemsocan?
ya eşarp ona uygun degilmiş sadelik seviyormuş.. degiştirmek istedi. kendi degişsin hangisi istiyorsa seçsin..Yok artık,saygisizmis o kimse ,nankörSen bana daha iyisini al de
Al ondan bana verbugün arkadaşa eşarp hediye ettim kadin begenmedi nerden aldin degiştirebilir miyim diyor.. begenmediği anladim.. ne diyeyim...
Şansa bakMetrodayım canım randevuma 10 dk geç kalacağım bizim ordan bi otobüs gelmedi ki metroya gideyim
Ama nankör olduğu gerçeği değişmiyor,hiç sevmem öyle insanlarıya eşarp ona uygun degilmiş sadelik seviyormuş.. degiştirmek istedi. kendi degişsin hangisi istiyorsa seçsin..
ne yapayım AÖF sinavina çok yardimci olmuştu o yüzden içimden geldi hediye etmek istedim
kendi degişecekmiş.Al ondan bana ver
Yok artık,hem nankör,hem yüzsüzkendi degişecekmiş.
Öyle görgüsüze yapılacak olan. Eşarbı al elinden 20 tl para ver al bununla beğendiğin eşarbı al kendine beni yorma de.kendi degişecekmiş.
geri alirim ondan beğenmediyse. başka alirim. beğenmedi kiYok artık,hem nankör,hem yüzsüz
Resim atsana bibozuldum ama hiç belli etmedim... çok renkli diyor da.. ne güzel seçmişim. be
Hayır ama mevlitlerde, cemaatlerde vs takıyorum. Açığız diye olmasın miSanamı nedennn sen kapandınmı
Çok çok geçmiş oolsun, Rabbim tekrarından korusun5.7 canım çok salladı