İnşallah bir aksilik çıkmazsa abla benimkinin ise başlamasını bekliyorum salı gününden sonra yaparım
İyidir senden ne haberNasılsınız gençler
İnşaallah canımİnşallah bir aksilik çıkmazsa abla benimkinin ise başlamasını bekliyorum salı gününden sonra yaparım
Kırarım o kapıyıHadi git de kapıyı kilitliyek
Yakalandık ahretligim geç kaldik
İyi bende ahali yemek yiyecek bugün geç saate kaldık dünde bu saatlerde yemistik salça yapıyoruz diye o kadar şanslıyım ki dün salça yaparken tam siserlere koyacağız tümden elektrik gittiİyidir senden ne haber
Beraber kiralim güç var bendeKırarım o kapıyı
Yaparsın senKırarım o kapıyı
Geçmiş olsun canım kötü olmuşİyi bende ahali yemek yiyecek bugün geç saate kaldık dünde bu saatlerde yemistik salça yapıyoruz diye o kadar şanslıyım ki dün salça yaparken tam siserlere koyacağız tümden elektrik gitti
Trajikomik ama haberlere bile çıktı trafo ya sansar girmiş telef olmuş 3 ilçe eletriksiz geçti bir saat :/
Benim işim bitti elektrik geldi
İşlerim çok rast gitti yani
Hayatta ki şansınİyi bende ahali yemek yiyecek bugün geç saate kaldık dünde bu saatlerde yemistik salça yapıyoruz diye o kadar şanslıyım ki dün salça yaparken tam siserlere koyacağız tümden elektrik gitti
Trajikomik ama haberlere bile çıktı trafo ya sansar girmiş telef olmuş 3 ilçe eletriksiz geçti bir saat :/
Benim işim bitti elektrik geldi
İşlerim çok rast gitti yani
Hemde nasıl çocuklar dışarda uyudu kaldı onları tasidik kapı önü iş yapmak zorGeçmiş olsun canım kötü olmuş
Kocam da elektrikçi ya diyor ki bu saatte durmazlar da arızanın başındaHayatta ki şansın
Hayırlısı canım büyük şansızlık olmuşHemde nasıl çocuklar dışarda uyudu kaldı onları tasidik kapı önü iş yapmak zor
Neyse ki çözülmüş canimKocam da elektrikçi ya diyor ki bu saatte durmazlar da arızanın başındameğerse tüm ilçede gitmiş
GeliyorKonumu actim gazamiz mübarek olsun
Tesekkur ederim insallah gelirSen çağır,onlar gelir
Cok cabuk degilmiGeliyor
Kuşlar haber yollamışCok cabuk degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?