- 21 Ocak 2018
- 8.369
- 20.647
- 348
- 32
Sende hep baskasina oneriyosun kendin yapsaydin yaVardı başkasına önerdim
Aklımda bir şey var sunumları bekliyorum benzer olmasın diye:)
Yapılmazsa planlarım var
ama nasıl... yani hanım hanımcık dışındaBuradakinden çok farklı daha masum,hanım hanımcık cici bir hatun
Daha önce et yemeklerinde 1.olan tarifi istemedim.Köftedede 1. Olur falan aman amanSende hep baskasina oneriyosun kendin yapsaydin yasanki sunumlr hep birbirine benziyor cok farkli bisey cikacagini sanmiyorum ama bakalim belki ben sasiririm :)
Kısa boylu, biraz kilolu,esmer güzel gözleri var:)ama nasıl... yani hanım hanımcık dışında
Sen gördün mü yoksaama nasıl... yani hanım hanımcık dışında
ben şalvarlı biri olarak hayal ediyorumKısa boylu, biraz kilolu,esmer güzel gözleri var:)
Bak oda olabilir:)ben şalvarlı biri olarak hayal ediyorum
bahçeden çıkmıyor ama gel görki yarışmalara katılmıyornerde o zaman bu hamaratlık
niyeeee bizden ne farkı olabilirki 2 ayak 2 elBak oda olabilir:)
Ama bana buradakinden farklı biri gibidir diye düşündürüyor:)
Yok öyle değil çok yaramaz ve libido yüksek ya reelde hiç alakası yoktur.niyeeee bizden ne farkı olabilirki 2 ayak 2 el
en sonumda emniyete gidip evini bulup baskın yapacam
bahçede ne var ne yok toplayıp gelecem
Hee al basina belayi diyosunDaha önce et yemeklerinde 1.olan tarifi istemedim.Köftedede 1. Olur falan aman aman
hiç o açıdan düşünmemiştim çok mantıklıYok öyle değil çok yaramaz ve libido yüksek ya reelde hiç alakası yoktur.
Sakin,sessiz,ciddi biridir.O şalvarlı değil aksine kokoşturSaçlar boyalı falan
Topla topla
Aynen öyleHee al basina belayi diyosun
hee o açmaz beniYok benim kışlık hazırlık konusu
aynı şeyi düşündüğümüzü hissettiğim ikinci kişiVardı başkasına önerdim
Aklımda bir şey var sunumları bekliyorum benzer olmasın diye:)
Yapılmazsa planlarım var
ben yapayım da hayırlısıylaValla niyetim var hanımlar kıymayı çıkardım buzluktan ama dünkü gibi ben mutfağa gireceğim sıra sular giderse de ona bi şey diyemem
Daha önce buralarda çok böyle yaramaz arkadaşım oldu.Reelde sosyal medyada görüşmüşlüğümüz ve takipleşiyoruz.Gayet ciddi ve sakinlerhiç o açıdan düşünmemiştim çok mantıklı
bahçeye gitmiyim die adresini vermiyorgitsem sanada kargolayacam ne var ne yok
Daha önce buralarda çok böyle yaramaz arkadaşım oldu.Reelde sosyal medyada görüşmüşlüğümüz ve takipleşiyoruz.Gayet ciddi ve sakinler
Buda kesin öyledir diyorum
Gidersen bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?