Her şeyin aleni be anacım.Daha neler neler derim sana agıma düş sadece
şeyyyy sende öylesin hoşbuldum yavruceylanımHoşgeldin kıymetlim
Nasılsın tedavi nasıl gidiyor.Hangi aşamadasınşeyyyy sende öylesin hoşbuldum yavruceylanım
Ürkek ve hasssas kadınları severimHer şeyin aleni be anacım.Ürkütürsün ceylanlari
Klomen içtim çatlatttım yumurtaları bekliyorum kuzum.. olur olmaz allahın emriNasılsın tedavi nasıl gidiyor.Hangi aşamadasın
Ne zaman istersen gel bebekTekrar gelmeye çalışacağım, şimdilik iyi geceler güzeller
Nerde varız
Allah gönlüne gore versin inşallahKlomen içtim çatlatttım yumurtaları bekliyorum kuzum.. olur olmaz allahın emri
Ne zaman istersen gel bebek
Hakkınızda hayırlısı:)Klomen içtim çatlatttım yumurtaları bekliyorum kuzum.. olur olmaz allahın emri
Haftaya yapacağım 1 hafta geçti..iğneden 2 hafta sonra sonuc alınıyor..Hakkınızda hayırlısı:)
kaç gün sonra test yapılıyor:)
Biliyorum bende 3 ay yapmıştım:)Haftaya yapacağım 1 hafta geçti..iğneden 2 hafta sonra sonuc alınıyor..
Hee o zaman varımEn zayıf en çıtır olanlarda
Sende mi kullandınBiliyorum bende 3 ay yapmıştım:)
Kilo muhabbeti yapıyoruz.Buradaki herkesin kilo problemi var denildi bende sizi örnek verdim:)Gece tost yiyorlar dedimHee o zaman varım
Evet kullandım:)Sende mi kullandın
Ne iğnesi ,bende akşam gittim iğne olfum kum döküyorum yineHaftaya yapacağım 1 hafta geçti..iğneden 2 hafta sonra sonuc alınıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?