Gebelik için canım çatlatma iğnesi..geçmiş olsun kuzum yaaNe iğnesi ,bende akşam gittim iğne olfum kum döküyorum yine
Ben artık o kadar da zayıf değilimKilo muhabbeti yapıyoruz.Buradaki herkesin kilo problemi var denildi bende sizi örnek verdim:)Gece tost yiyorlar dedim
Hadi canım:)Ben artık o kadar da zayıf değilim,KV bile dün baktı güldü otururken ne oldu dedim göbeğinde kat kat olmuş kilodan dedi
Sağol kuzumGebelik için canım çatlatma iğnesi..geçmiş olsun kuzum yaa
69,70 falanimHadi canım:)
Kaç kilo aldın
1.70 canım.evet ama tiroid den supheleniyorum degerim oynadı sankiSende almışsın
Ama senin boy uzundu sanki:)
Olabilir canım:/Bir dönem sorunun vardı yine olabilir1.70 canım.evet ama tiroid den supheleniyorum degerim oynadı sanki.
Çarşamba böbrek için ultrason a giricem olmadı Perşembe de bir kan verip tiroidime de baktirayim.
Yaşlanıyorum iyice sanırım nevosumOlabilir canım:/Bir dönem sorunun vardı yine olabilir
RuhumYok canım daha gençsin
Kv hala sizde mi :)Bu duygunun sebebi ondan olabilir:)
Gitti sabah ama yetti :)Kv hala sizde mi :)Bu duygunun sebebi ondan olabilir:)
Hemşerine söyler misin az bizede üflesin madem, sevaptırHemşehrimin nefesi kuvvetli,dün geceden beri ucuruyor
Neyse 1-2 güne kendine gelirsin:)Gitti sabah ama yetti :)
Aynen canım :)Neyse 1-2 güne kendine gelirsin:)
Benim oturduğum semt böyle canım ağaç çok:)Hemşerine söyler misin az bizede üflesin madem, sevaptır
Avatarın böyle kalsın diğerini yadırgıyorum:)Aynen canım :)
Geçmiş olsun canımNe iğnesi ,bende akşam gittim iğne olfum kum döküyorum yine
Hem de hemen E Elif_Eylul hemsocum,dün gece ki rüzgardan arkadaşa da yollayıverHemşerine söyler misin az bizede üflesin madem, sevaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?