- 24 Eylül 2018
- 98.456
- 294.923
- 698
Bence gider, ben inanıyorumKeşke olsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence gider, ben inanıyorumKeşke olsa
Aynen hareket etkiliyor ama tiroitin etkiside var benceBen eskiden oyleydim ilk calistigim yerde patronum dahlianin kanini analiz ettiricem dunyayi yiyo ama cok zayıf diyodu Ama sabahtan aksama kadar bomonti caglayan osmanbeyde kosturuyorum senin gibi oturmuyorum diyemedim tabi :))
Olsun canım bende arada yanlış yapıyorum sonra değiştiriyorum:)Yanlışla üzgün emoji attım sorryy
Aynen oyle yazikNeyse nazar etmeyelim ama kıskandık
Ama yemeyip kilo alan da var,bknz . BenBen eskiden oyleydim ilk calistigim yerde patronum dahlianin kanini analiz ettiricem dunyayi yiyo ama cok zayıf diyodu Ama sabahtan aksama kadar bomonti caglayan osmanbeyde kosturuyorum senin gibi oturmuyorum diyemedim tabi :))
Tam sana sinir olurum o zaman yazacaktım sonun da laf soktuğunu görünce diyemedimBen eskiden oyleydim ilk calistigim yerde patronum dahlianin kanini analiz ettiricem dunyayi yiyo ama cok zayıf diyodu Ama sabahtan aksama kadar bomonti caglayan osmanbeyde kosturuyorum senin gibi oturmuyorum diyemedim tabi :))
Şu sıra olmuyor ama havalar biraz daha serinlisin spor eşliğinde diyet deneyeceğim:)Ne de olsa almıyorum hep aynıyım:)Bence gider, ben inanıyorum
Ya aynen tiroitin etkisi var ama eskiden asiri hareketliydim yesemde almiyodum simdi daha sakin yasiyorum dogal olarak eskisi gibi degil malesef :/Aynen hareket etkiliyor ama tiroitin etkiside var bence
Tam sana sinir olurum o zaman yazacaktım sonun da laf soktuğunu görünce diyemedimBen eskiden oyleydim ilk calistigim yerde patronum dahlianin kanini analiz ettiricem dunyayi yiyo ama cok zayıf diyodu Ama sabahtan aksama kadar bomonti caglayan osmanbeyde kosturuyorum senin gibi oturmuyorum diyemedim tabi :))
Bir dene bakalım,ben de dikkat ediyorum,çok korkuyorum alırım diye çokŞu sıra olmuyor ama havalar biraz daha serinlisin spor eşliğinde diyet deneyeceğim:)Ne de olsa almıyorum hep aynıyım:)
Sen dunyanin en sanssizlarindansin ozaman uzgunum hem yeme hem kilo alAma yemeyip kilo alan da var,bknz . Ben
Bende öyle canım:)Ya aynen tiroitin etkisi var ama eskiden asiri hareketliydim yesemde almiyodum simdi daha sakin yasiyorum dogal olarak eskisi gibi degil malesef :/
Benim yerime bir İskender yesene bol salata ileAma yemeyip kilo alan da var,bknz . Ben
Eskidendi o kiz artik okadar kosturmuyorum terfi ettikce masa basi oldu isim yiyip zayif kalmakta bittiTam sana sinir olurum o zaman yazacaktım sonun da laf soktuğunu görünce diyemedim
6-7 aydır aynıyım ama vermiyorumda:)Bir dene bakalım,ben de dikkat ediyorum,çok korkuyorum alırım diye çok
Yani,dikkat etmesem çok daha fazla alirimSen dunyanin en sanssizlarindansin ozaman uzgunum hem yeme hem kilo al
Bol şanslar şimdiden canım6-7 aydır aynıyım ama vermiyorumda:)
Deneyeceğim bakalım:)
Sağol canımsınBol şanslar şimdiden canım
Ben eskiden okul sonrası koca Manisa yi dolasirdim elekci karısı gibiEskidendi o kiz artik okadar kosturmuyorum terfi ettikce masa basi oldu isim yiyip zayif kalmakta bitti