Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yav bayram bayramdan sonra tatil diyetmi kaldi iki haftadir dunyayi yedim bu hafta detox yapmam lazim verdigim kiloya donmek icin ama hic canim istemiyo sıkıldım kilo vermeye calismaktan Senin boy kilo neydiSenin diyet iyi gitmiyor mu:)
Hem sen yine iyisin ben ne yapayım:)
Bence onlar gizli tombik
Ne yoksa onlar zayifmi
Yazayım haline şükret canımYav bayram bayramdan sonra tatil diyetmi kaldi iki haftadir dunyayi yedim bu hafta detox yapmam lazim verdigim kiloya donmek icin ama hic canim istemiyo sıkıldım kilo vermeye calismaktan Senin boy kilo neydi
Bence değilBence onlar gizli tombik
Hemde ne zayıfNe yoksa onlar zayifmi
Peki kralice ne derse oBence değil
Jenna'm sizin orada hava nasıl:)Peki kralice ne derse o
Hep bu tiroitten yoksa bizde kilo kalirmiydiYazayım haline şükret canım
Boy 166, kilo 71 canım aylardır aynıyım değişmiyor:)
Keşke o ruzgar bize de uğrasaçok sıcak değil ama esinti yok hiçJenna'm sizin orada hava nasıl:)
2 saat önce bir rüzgar çıktu,uçuyorduk
Eve geldim balkonda kurutmalıklar var yerlere uçmuş:)Reyhan vardı tepside dün koymuştum çoğu uçmuş
HmmHemde ne zayıf
Ben 1 yıldır böyleyim canım yoksa 2 yıl falan 60-65 arasındaydım:)Ondan önce ilk defa 75 e çıktım ama öncesi yine 60-65 arasındaydım:)2-3 yılda bir geliyor.Ama bu sefer uzun kaldı:)Hep bu tiroitten yoksa bizde kilo kalirmiydi
E Elif_Eylul iyi üflemişKahve içiyorduk kahve su bardağı bir uçtu ve kırıldı:)O derece düşün:)Keşke o ruzgar bize de uğrasaçok sıcak değil ama esinti yok hiç
Hemde gece tostları,yemekleri falan Yine de kilo almıyorlar
Hemşehrimin nefesi kuvvetli,dün geceden beri ucuruyorE Elif_Eylul iyi üflemişKahve içiyorduk kahve su bardağı bir uçtu ve kırıldı:)O derece düşün:)
Aynen öyleHemşehrimin nefesi kuvvetli,dün geceden beri ucuruyor
Kokusunu duysam kilo alırımHemde gece tostları,yemekleri falan Yine de kilo almıyorlar
Aynen yaKokusunu duysam kilo alırım
Sağol canım Bu virus olmasaydı her gün yürür,daha da iyi olurdum ama buna şükürAynen ya
Ama sende iyisin maşaallah