- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
dolaplar beyazda ben bulaşık makinasını,fayansları falan boyadım siyaha.bide perde dikicicem burdan ayrılabilirsemsiyah candir.. :)
ben mutfaklari beyaza boyamak isterdim.
antrasit gri :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dolaplar beyazda ben bulaşık makinasını,fayansları falan boyadım siyaha.bide perde dikicicem burdan ayrılabilirsemsiyah candir.. :)
ben mutfaklari beyaza boyamak isterdim.
Eeeee ne olacak şimdi ertelendi miBugün gittim , tiroit ilacı kullandigim için tsh bakması gerekiyormus , kan aldılar onay vermedi
köfteyi de çıkartma o zamanterasta yemek yiyen kim
çok canım isterse arada hazırlıyorum :)
Hadi ya ne olacak pekiBugün gittim , tiroit ilacı kullandigim için tsh bakması gerekiyormus , kan aldılar onay vermedi
aşkolsun yaaaheee hatırladın yani abla beni
iyiyim iyiyim
Bulaşık makinasınımı boyadındolaplar beyazda ben bulaşık makinasını,fayansları falan boyadım siyaha.bide perde dikicicem burdan ayrılabilirsem
antrasit gri :)
müstakil ev candir.. ben müstakil bir evdeyim.. iki katlı.. bide bahçeli akşamlari semaver çay ile bahçede içiyoruz kayinpederimzi oturak yaptı masa felan.. :)terasta yemek yiyen kim
çok canım isterse arada hazırlıyorum :)
sen tut perdeyi yaz fayansı yaz bizi yazmak aklına gelmiyoraşkolsun yaaa
inan ben sizi hep düşünüyorum da yazmak aklıma gelmiyo :)
Aşılama tedavisine başlıyormuş ablasıaşkolsun yaaa
inan ben sizi hep düşünüyorum da yazmak aklıma gelmiyo :)
ay yazdım yazdım sildimköfteyi de çıkartma o zaman
Hadi ya ne olacak peki
Yoksa onu da kurabiye gibi gezdirecekmisinay yazdım yazdım sildim
ne desem spoiler olacak
Kan verdim yarın sabah çıkacak, sinirlerim bozulduEeeee ne olacak şimdi ertelendi mi
yaaaaaaa ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤Aşılama tedavisine başlıyormuş ablası
ay evet ben koronayı kurabiyeyle açmıştım dimiYoksa onu da kurabiye gibi gezdirecekmisin
Atta ya gitme ablası Corona var coroonaaaaa
Her şeyde bir hayır vardır.Böyle düşün.Kan verdim yarın sabah çıkacak, sinirlerim bozuldu
İnşallah ablacımmmmmmmmmyaaaaaaa ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
baloncukum hayırlı müjdeli haberlerini bekliyorum kuzuummmmmmmm
Evet nasıl unuturum dağ taş demeden bayır bayir gezen o kurabiyeleriay evet ben koronayı kurabiyeyle açmıştım dimi
Hayırlısı, ama ben kendi doktoruma zaten demistim tiroit ilacı kullanıyorum diyeHer şeyde bir hayır vardır.Böyle düşün.
Eşim bit pazarına gitmiş Elalis bana boya almış gelmiş çok güzel vazolar vardı diyor