- 16 Ağustos 2010
- 293.184
- 603.211
- 43
Sen hiç unutulur musunheee hatırladın yani abla beni
iyiyim iyiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen hiç unutulur musunheee hatırladın yani abla beni
iyiyim iyiyim
benim ev dubleks,bide müstakilimsibende açmıyorum suyu atıyorum 150 liralık hesap geliyor eşim diyor 2 liralık suya mi acıyorsun ama bimde 50 krs
Maşallah o zaman
bacım evi iki klima tümden soğutur zaten
Benim 12 binlik klima 80 metrekareyi soğutuyor komple
Elti mi geliyoraynen öyle oldu. biz çeyiz sererken birlikte yaptık. :)kovmadim ki .zaten alt üstlüydük.
Kardeşimin çeyizi serilirken biz sadece ayakta dikildik bana da tuhaf gelmisti ama adet böyleymiş birde gelinin pantolonların utulemistimaynen öyle oldu. biz çeyiz sererken birlikte yaptık. :)kovmadim ki .zaten alt üstlüydük.
Elalis hanımcım hiç hatırlamıyorkiSen hiç unutulur musun
yok elti degil ama adlarimiz aynı adaş gelinimiz geliyor şimdi Büyük X küçük X diyecekler biliyorum.Elti mi geliyor
tükürüğümü yutarım gene almambende açmıyorum suyu atıyorum 150 liralık hesap geliyor eşim diyor 2 liralık suya mi acıyorsun ama bimde 50 krs
Ama sen onu takip ediyorsunO hiç oturmadı hep geziyor
Genelde yatak odası üstte olur :)) degisikmis alt kattan terasa yemek taşımak zor olmuyor mubenim ev dubleks,bide müstakilimsi
oturma odası o üstte,yatak odası altta,bide mutfak.üçüde evin en dip köşelerinde :) aynı evde olduklarından bile haberleri yok nasıl yetsin klimacık
Allah kolaylık versinyok elti degil ama adlarimiz aynı adaş gelinimiz geliyor şimdi Büyük X küçük X diyecekler biliyorum.
valla heee başımıza iş açtılar
Geçen dikili de 280lira hesap geldi içimden nasıl sovuyorum ama hay buraya gelenin de getirenin de diye suyu da içtim zaten patladik diyetükürüğümü yutarım gene almam
2 yudum içiyorum sonra taşıması eziyet
terasta yemek yiyen kimGenelde yatak odası üstte olur :)) degisikmis alt kattan terasa yemek taşımak zor olmuyor mu
saol ablacim :) elti gibi olacagiz ama elti degilizAllah kolaylık versin
işte seven ve sevmeyen arasındaki farkAma sen onu takip ediyorsunO hiç oturmadı hep geziyor
maşallahvalla heee başımıza iş açtılar
benim kızın doğumgününde konuşuldu,herkesinkini böyle cafede kutlayalım diye.3 aile 15 kişiyiz.her aya bir doğumgününü
oralarda su en az 5 tlGeçen dikili de 280lira hesap geldi içimden nasıl sovuyorum ama hay buraya gelenin de getirenin de diye suyu da içtim zaten patladik diye
Murat ovüc canlandı gözümde
ayyy o adam hakkında yorum yapmeyeceğimmmmmmmmmmmmMurat ovüc canlandı gözümde
Bugün gittim , tiroit ilacı kullandigim için tsh bakması gerekiyormus , kan aldılar onay vermediRandevunu aldın mı anestezi için :))
Hayırlı olsun,Allah utandırmasınsaol ablacim :) elti gibi olacagiz ama elti degiliz