Teşekkür ederimm :)Ellerine emeğine sağlık canım çok güzel olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Bayılırım aşotu çorbasına eline sağlık enfes görünüyor
Teşekkür ederimm hanımlar :)Sunumun çok güzel olmuş canım benim, özen göstermişsin tebrik ederimbaşarılar dilerim canım
Ellerine sağlık çok güzel olmuş başarılar diliyorum
Çok teşekkürler:)Elinize emeğinize sağlık, çok güzel olmuş. Başarılar diliyorum.
Teşekkür ederimm:)Eline sağlık sunumu beğendim bol şans.
lezzetli bir çorbaya benziyor. elinize sağlıkMerabalar
Çok sık yaptığım ve çok sevdiğim bir çorba ile yarışmaya katıldım Erzurum yöresel çorbası olan aşotu çorbası tarifi
Eki Görüntüle 3514065
Malzemeler 1 yumurta 3 su bardağı kadar yoğurt bir bardak aşurelik buğday bir kaşık un tuz ve bir kuru soğan
Eki Görüntüle 3514066
Önce buğdaylarımızı haşlayalım iyice yumuşadıktan sonra yoğurdumuza bir kaşık un ve yumurtayı ekleyip mikserle iyice çırpalım daha sonra yoğurdum haşlanan buğdayların üzerine yavaşça dökelim ve kaynayana kadar sürekli karıştıralımEki Görüntüle 3514067 Eki Görüntüle 3514068 Eki Görüntüle 3514069
Daha sonra 100 gram kadar kıyma ile biraz soğan ve baharatı birleştirip suviyag ile kavuralim
Bu ille olmak zorunda değil ama çok güzel lezzet katıyor
Eki Görüntüle 3514070
Çorbamız Kaynadıktan sonra Bir Kuru soğanı minik minik doğrayıp yağ ile rengi dönene kadar kavuralım pişen çorbanın üzerine dökelim ve olmazsa olmazımız aşotunu ekleyelimEki Görüntüle 3514072
Ve sunumEki Görüntüle 3514073
Eki Görüntüle 3514074 Eki Görüntüle 3514075
lezzetli bir çorbaya benziyor. elinize sağlık
Teşekkür ederimm kizlar:)Ellerinize sağlık, çok güzel olmuş sunumunuzbol şanslar
Ellerinize sağlık çok güzel görünüyorMerabalar
Çok sık yaptığım ve çok sevdiğim bir çorba ile yarışmaya katıldım Erzurum yöresel çorbası olan aşotu çorbası tarifi
Eki Görüntüle 3514065
Malzemeler 1 yumurta 3 su bardağı kadar yoğurt bir bardak aşurelik buğday bir kaşık un tuz ve bir kuru soğan
Eki Görüntüle 3514066
Önce buğdaylarımızı haşlayalım iyice yumuşadıktan sonra yoğurdumuza bir kaşık un ve yumurtayı ekleyip mikserle iyice çırpalım daha sonra yoğurdum haşlanan buğdayların üzerine yavaşça dökelim ve kaynayana kadar sürekli karıştıralımEki Görüntüle 3514067 Eki Görüntüle 3514068 Eki Görüntüle 3514069
Daha sonra 100 gram kadar kıyma ile biraz soğan ve baharatı birleştirip suviyag ile kavuralim
Eki Görüntüle 3514070
Çorbamız Kaynadıktan sonra Bir Kuru soğanı minik minik doğrayıp yağ ile rengi dönene kadar kavuralım pişen çorbanın üzerine dökelim ve olmazsa olmazımız aşotunu ekleyelimEki Görüntüle 3514072
Teşekkür ederimEllerinize sağlık çok güzel görünüyoryarışmada başarılar
Ellerine sağlık, çok güzel görünüyor çorba ve sunumunuzMerabalar
Eki Görüntüle 3514065
Eki Görüntüle 3514066
Eki Görüntüle 3514070
Teşekkür ederim:)Ellerine sağlık, çok güzel görünüyor çorba ve sunumunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?