- 21 Ocak 2012
- 6.955
- 19.368
Videoyu seyretmemissin. Getirdigim hic birseyi dikkate almadan sadece yazmis olmak icin yazacaksan bosuna yazmayalim, ben bos konusmayi sevmiyorum.beni Tayyip'le denetleyip durmazsan sevinirm.
benim icin Esad'i zalim yapan, halkini icinde teror orgutleri var veya yok, acimasizca bombalatmasi.
birde bunu diyen suriye halki diyorsun ya? cok conformist bir dusunce bence. hangi suriye halki?
bana gore siyaset de -bak bunu ciddi soyluyorum- hersey tiriviri, iki hedef var, ya radikallik ya muhafazakarlik.
Esad'in karsitlari cogunlukla islamci, cogu da uc islanmci (ki tehlikeli olanlar) yandaslari da laik radikal olanlar. dogru degil mi? (videoyu smdi izleyecegim)
bu bizim ulkemizde bile boyle. Sen (ornekleme), iyi veya kotu herseye karsi cikarken, (cunku bu iyi olan seyleri yapanlar, seni temsil ettigini dusundugun parti-lider degil, seni asla temsil edemeyecegini dusundugun lider-parti), sana gore daha muhafazakar bir dusunce yapisina sahip olan kisi, iyi veya kotu kabul ediyor, takdir ediyor, ne dersen de..
buyuk carkta boyle donuyor.