Kıyamet bugün kopacak!

Bende bakim aya merak ettim kizlar smdi :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

haber et bizi birseyler görürsen burda hala biyaz

Ben Evlenmeden kopmayaydi iyiydi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hahahha hic gülcem yoktu hee :)))))) nasip kismet artik hakkinda hayirlisi olsun :)))

Iyide ayi goremedim ama ben suan almanyada yasiyorum ay heryerde ayni aydir nerde bu :)

neresinden :) ben nbg de yasiyordum :)))) simdi tr deyim, suanda mutfakta oturuyorum yani ay sag tarafimda kaliyor hahaha

(((

kiz asma suratini baksana olay 3 kez takrarlanmis kopmamis demek hiristiyanlarin teorisi out :)
ama savas isi beni düsündürüyor o tuta bilir yani :S

Son düzenleme:
kiz asma suratini baksana olay 3 kez takrarlanmis kopmamis demek hiristiyanlarin teorisi out :)
ama savas isi beni düsündürüyor o tuta bilir yani :S

( küstüm ben

meppen tam nerde kiz össi lerin oradamisin yoksa :)
evet canim ben nbg de yasiyordum ha bende gelin olarak tr geldim...

Canim northorn a bir saati z biz n guzel tr yeye gitmissin keske bnde oyle olabilseydik gurbetlik pek zor . Ders almaya basladim bnde ucin u dersimi Ldim bugun su der die das lar ne zor mus yaa

ay sorma bosuna dememisler deutsche sprache schwere sprache diye birde ein eine mein meine dein deine leri var :)
ama sakin pes etme biraz calisinca oluyor ALLAHin izniyle, bende su kirik türkcemi bir düzelte bilsem yazmam gene iyi birde konusurken duysan :))))
biz alismisiz türkce almanca mix yapmayi burda baya zorlaniyorum ama biraz iyiye gidiyor elhd. mesela türkceden almancaya yada tam tersi tercüme etmekte cok zorlaniyorum kelime eksikliginden :) ama yardima ihtiyacin olursa insaALLAH edebilirim canim

kıyametin kopması için henüz 4. devirdeyiz
5. saadet devrine bile geçmedik aceleniz ne

o kırmızı ayı gören bana da haber versin ya ben bakamam korkarım

Ayy sorma canim der die das larr hepsi bitirdi beni birrebir ders aliyorm ben ama yinede zor bilmedihim bir dili ogreniyorum nede olsa ! Cok tsk ddiyorum ya cok sahol bisiy olursa sorarim sana seni arkadasliga felan ekleye iliyormuyum acaba ? Ben yeni uyeyim pek bilemiyorum . Sende duEltirsin cnm altyapin var cnki bnde oda yok :) bu arada bn aysgul . Ne zaman evlendnereye gelin gittin cnm allah mesut etsin yenisin galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…