Kıyamet 2010'da mı Kopuyor?

anlamadım şimdi cuma günü 13 ağustos..kıyametmi kopacak yanisempatiksalakcinni

ben inanmıyorum buna...2012de söylenen olayda kıyamet kopması değildi zaten...farklı bi konu....insanların ruhsal evrim geçirmesi gibi bişeydi...ama bütün insanlarda değil sadece bazılarında olacakmış....olmayanlar içinde hayat çok zorlaşacakmış....hatta geçen nişanlımla konuşmuştuk bu konuyu....

anlamadım şimdi cuma günü 13 ağustos..kıyametmi kopacak yanisempatiksalakcinni

ben inanmıyorum buna...2012de söylenen olayda kıyamet kopması değildi zaten...farklı bi konu....insanların ruhsal evrim geçirmesi gibi bişeydi...ama bütün insanlarda değil sadece bazılarında olacakmış....olmayanlar içinde hayat çok zorlaşacakmış....hatta geçen nişanlımla konuşmuştuk bu konuyu....

evet hatta buna inanan bir tarikat ile ilgili bilgim de var benim. kendileri mevlana'nın bir kadının vücudunda olduğuna inanıyorlar. reenkarnasyon tabiki. ve kadının emirlerini yerine getiriyorlarmış.

evet hatta buna inanan bir tarikat ile ilgili bilgim de var benim. kendileri mevlana'nın bir kadının vücudunda olduğuna inanıyorlar. reenkarnasyon tabiki. ve kadının emirlerini yerine getiriyorlarmış.

hadi ya bunu duymamıştım....tarikat olayını falan bilemiyorumda o ruhsal evrim olayı bana mantıklı geliyor...hatta şöyleki tamda kafamı toplayamadım şu an yanlış olmasın ama mesela bazı insanlar vardır hisleri çok kuvvetli olan,bişeyleri önceden sezebilen,rüyaları çıkan,ruhsal olarak başka bi düzeyde olan vs işte bu insanlar için 2012den itibaren hayat daha kolaylaşacakmış ama öyle olamayanlar için herşey kötüleşecekmiş...

yarın mı ölcez şimdi, geyik ya
şu mayaları bulsam çok kötü yapcam
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Back