- 30 Mart 2019
- 464
- 512
- 18
- Konu Sahibi bilemedimya
kızlar bu kadar derdin tasanın içinde yazacağım saçma gelebilir ama kıyafetler sizce de aşırı pahalı değil mi? Alışveriş yapmam lazım biraz da fazlaca yapmam lazım hem pek giyecek bişeyim kalmamış hem de evlenince dolabım da yeni şeyler de olsun istiyorum ama alamıyorum elim gitmiyor resmen. internetten sitelere bakıp bakıp bişey beğenmeden kapatıyorum. bi kaç mağaza gezdim bomboş çıktım. benden mi kaynaklanıyor diye de sorguluyorum artık acaba ben mi cimrileştim. biriktirdiğim altınlardan bozacağım ama bi çeyrek altına bi iki gömlek yapacak yani o kadar zam gelmiş her şeye.
bi de eklemek istiyorum. kapalı değilim ama çok açık giyinmekten de hoşlanmıyorum. bulabileceğim kıyafetlerin yakasını beğensem göbeği açık, dar olmasa sırtında saçma sapan yazısı var. ben mi bulamıyorum bi tek acaba siz de şu dönemde yaşıyor musunuz bunu. ya da ben spor kıyafetlerden klasik şeylere yönelmek istediğim için mi bana birden anormal geldi.
bi de eklemek istiyorum. kapalı değilim ama çok açık giyinmekten de hoşlanmıyorum. bulabileceğim kıyafetlerin yakasını beğensem göbeği açık, dar olmasa sırtında saçma sapan yazısı var. ben mi bulamıyorum bi tek acaba siz de şu dönemde yaşıyor musunuz bunu. ya da ben spor kıyafetlerden klasik şeylere yönelmek istediğim için mi bana birden anormal geldi.