• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıyafetlerimi çöpe atmam 🙄

rosarosy

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2020
119
215
23
Merhaba hanımlar.
Sizlere bir sorum var, pileli etek veya elbiselerinizi nasıl ütülüyorsunuz ? Ben ne yapsam o kırışıklıklar gitmiyo (ki en sevdiğim tarz pileli olanlar 😫)Kafayı yicem artık. Siz nasıl yapıosunuz ya 😕

Son düzenleme:
Ben hiç uğraşmadım ama çöpe atmak yerine kuru temizlemeye verebilirsiniz. Hem eşyalarınızdan olmamış olursunuz hemde uğraşmadan uygun fiyata kıyafetleriniz yıkanıp ütülenip paketli bir şekilde size teslim edilmiş olur. 👍🏻

Merhaba hanımlar.
Sizlere bir sorum var, pileli etek veya elbiselerinizi nasıl ütülüyorsunuz ? Ben ne yapsam o kırışıklıklar gitmiyo ve çöpe atmak zorunda kalıyorum (ki en sevdiğim tarz pileli olanlar 😫).
En iyi ütüye sahip olmama rağmen buharlasam bile yine gitmiyo. Kafayı yicem artık. Siz nasıl yapıosunuz ya 😕
Bir tülbenti ıslatıp pile kısımlarının üzerine koyup öyle ütüleyin.

Elde yikayin cok kirismaz ütü masami aluminium folyo ile kapladim ustune masa ortusunu serdim oyle bir ütü tutuyorki isi yalitimsal olarak geri geliyor ve iki defasinda utuluyoru tahta gibi oluyor

Merhaba hanımlar.
Sizlere bir sorum var, pileli etek veya elbiselerinizi nasıl ütülüyorsunuz ? Ben ne yapsam o kırışıklıklar gitmiyo ve çöpe atmak zorunda kalıyorum (ki en sevdiğim tarz pileli olanlar 😫).
En iyi ütüye sahip olmama rağmen buharlasam bile yine gitmiyo. Kafayı yicem artık. Siz nasıl yapıosunuz ya 😕
Nasıl kumaşları var ki benim de pileli eteklerim var ama hiçbirisi ütü istemiyor.Tek bir tanesi sıkıntılı onu da kuru temizlemede ütülettiriyorum

hayır yani ne olabilir kıyafet ütüsüz olursa

en fazla bir iki pilesi bozulur

pileli kıyafet zaten kalın kumaşlıdır o nasıl kırışıyor

90 derecede mi yıkıyorsunuz

atar makinaya yıkarsınız askıya asarsınız kurur hatta nemli iken ütülersiniz daha kolay ütülenir

eğer aynı çizgiden gidemiyorum bir iki çizgi oluyor ise sorununuz verin kurutemizlemeye ütülesinler

biz ortaokul lisede iken nerede ise tüm okulların forması ekoseli pileli etekti

tüm kızlar o formalarla staj yaptı galiba

hayır yani ne olabilir kıyafet ütüsüz olursa

en fazla bir iki pilesi bozulur

pileli kıyafet zaten kalın kumaşlıdır o nasıl kırışıyor

90 derecede mi yıkıyorsunuz

atar makinaya yıkarsınız askıya asarsınız kurur hatta nemli iken ütülersiniz daha kolay ütülenir

eğer aynı çizgiden gidemiyorum bir iki çizgi oluyor ise sorununuz verin kurutemizlemeye ütülesinler

biz ortaokul lisede iken nerede ise tüm okulların forması ekoseli pileli etekti

tüm kızlar o formalarla staj yaptı galiba
Her harfine katılıyorum. Lisede
Haftada 3 kez eteğimi kendim ütülerdim. Simdi böyle okuyunca gercekten bir anlam veremedim.

Her harfine katılıyorum. Lisede
Haftada 3 kez eteğimi kendim ütülerdim. Simdi böyle okuyunca gercekten bir anlam veremedim.
Anlam verememişsiniz çünki ben türkiyede yaşamıyorum. Ben "eskiden" ütülemezdim. Ayrıca eskik veya yanlış yazmışım. Çöpe attığım kıyafetler ütüyle üzerinden geçip telafisi olmayan bi şekilde şekli bozulmuş olanlar.

Back
X