- 21 Ağustos 2020
- 119
- 215
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir tülbenti ıslatıp pile kısımlarının üzerine koyup öyle ütüleyin.Merhaba hanımlar.
Sizlere bir sorum var, pileli etek veya elbiselerinizi nasıl ütülüyorsunuz ? Ben ne yapsam o kırışıklıklar gitmiyo ve çöpe atmak zorunda kalıyorum (ki en sevdiğim tarz pileli olanlar).
En iyi ütüye sahip olmama rağmen buharlasam bile yine gitmiyo. Kafayı yicem artık. Siz nasıl yapıosunuz ya![]()
Teşekkür ederim, denicem inşallahBir tülbenti ıslatıp pile kısımlarının üzerine koyup öyle ütüleyin.
Bunun faydasını görürsünüz,hiç değilse çöpe gitmez kıyafetler.Teşekkür ederim, denicem inşallah
kıyafet ütülenmiyor diye çöpe atanı da duyduk ayol![]()
Nasıl kumaşları var ki benim de pileli eteklerim var ama hiçbirisi ütü istemiyor.Tek bir tanesi sıkıntılı onu da kuru temizlemede ütülettiriyorumMerhaba hanımlar.
Sizlere bir sorum var, pileli etek veya elbiselerinizi nasıl ütülüyorsunuz ? Ben ne yapsam o kırışıklıklar gitmiyo ve çöpe atmak zorunda kalıyorum (ki en sevdiğim tarz pileli olanlar).
En iyi ütüye sahip olmama rağmen buharlasam bile yine gitmiyo. Kafayı yicem artık. Siz nasıl yapıosunuz ya![]()
Her harfine katılıyorum. Lisedehayır yani ne olabilir kıyafet ütüsüz olursa
en fazla bir iki pilesi bozulur
pileli kıyafet zaten kalın kumaşlıdır o nasıl kırışıyor
90 derecede mi yıkıyorsunuz
atar makinaya yıkarsınız askıya asarsınız kurur hatta nemli iken ütülersiniz daha kolay ütülenir
eğer aynı çizgiden gidemiyorum bir iki çizgi oluyor ise sorununuz verin kurutemizlemeye ütülesinler
biz ortaokul lisede iken nerede ise tüm okulların forması ekoseli pileli etekti
tüm kızlar o formalarla staj yaptı galiba
Anlam verememişsiniz çünki ben türkiyede yaşamıyorum. Ben "eskiden" ütülemezdim. Ayrıca eskik veya yanlış yazmışım. Çöpe attığım kıyafetler ütüyle üzerinden geçip telafisi olmayan bi şekilde şekli bozulmuş olanlar.Her harfine katılıyorum. Lisede
Haftada 3 kez eteğimi kendim ütülerdim. Simdi böyle okuyunca gercekten bir anlam veremedim.