Kıyafetlerim için çözüm

ben de palto uzun elbise gibi dolapta yamulan kıyafetlerimi aynı bu askılarda tutuyorum. mutfakta durmayacağına göre ve kokusu sinebilir ki üstüne; tozlanır diye de endişelenmiyorum çünkü evde kediler olduğu için iki güne bir mecbur süpürge açılıyor zaten. o arada olacak toz için de kendimi üzemem. estetik olarak düşünürsek bu askılığa kılıf yaptırmak bence acayip çirkin görünür. öyle çadırımsı bi şeyi göreceğime azıcık tozu göze alırdım ben olsam

Bence olcusune gore ortu diktir kiyafetleri ortecek sekil
bir tarafina da iki tane fermuar attir kullanacagin zaman ac sonra geri kapat

Evet bencede guzel bir ortu diktir. Ici görünmez kumas daha hos, duzenli durur bence.

Eklentiler

• 83A6DAD1-90C4-47DC-9D0F-02A7021B7923.jpeg
    106,7 KB · Görüntüleme: 51
  • 6F3E4914-A605-4200-8F83-4FB8A4A8442D.jpeg
    51,6 KB · Görüntüleme: 48
evde herhangı bır alanda gomme dolap veya vestıyerınız varsa musaıtse rafı varsa cıkartın elbıse askılarından alın monte edın gardıloba donusturun
ben antiremdekı vestıreyı bu sekılde uzun kabanlarım ceketlerım tum dıs gıyımım ıcın cevırdım koctastan elbıse askısı aldım vestıyerımın dolap ıcıne monte ettım bayagı genısce dıs gıyım gardılobu olur rahat edersınız

bu sekılde acık askılıklar hep boyle tozlanmaya ve dagınık gorunmeye mahkum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…