kıyafetler çamaşır çanta ayakkabılar mutfak dantel...19-20 -21sayfalar güncelvs..

merhaba konularınıza baktım ama ihtiyacım yok malesef... bu istedikleeinizde güzel indirim yaparım merak etmeyin......bedenlere öglen bakıp akşam haber verebilirim inşaallah

Merhaba
Siyah ve beyaz yüksek bel külot 44 bedene kadar olur.
Diğer dikişsiz sortlu olan s-m beden yazıyor
Başka sormak istediğiniz var mı

Tamamdır, teşekkür ederim başka sormak istediğim bir şey yok, bunları almak istiyorum çok beğendim hepsini :) ne kadar olur fiyatı?

Tamamdır, teşekkür ederim başka sormak istediğim bir şey yok, bunları almak istiyorum çok beğendim hepsini :) ne kadar olur fiyatı?

9. Sayfadaki siyah jiponlardan ortadaki duruyor Serap marka s beden...
Sadece çamaşırları mı istiyorsunuz yoksa resim gönderdiğiniz hepsini mi?

9. Sayfadaki siyah jiponlardan ortadaki duruyor Serap marka s beden...
Sadece çamaşırları mı istiyorsunuz yoksa resim gönderdiğiniz hepsini mi?

Sadece çamaşırları değil resmini alıntıladıklarımın hepsini. eteği kiloş gibi olanı diyorsanız onu istemiyorum daha düz bir şey istiyorum. Bir de saten pijamaların bedenlerini sormayı unutmuşum onların bedenleri nedir?

Canm hepsini hesapladım 93 yapıyor düz 100 olsun dermişim...75 olur son tamam?

offf çok yapıyormuş bende hesaplayayım diye uğraşıyordum öyle yapıyor evet, yaptığınız indirim çok iyi ama ben bir şeyler çıkarabilecek miyim bir bakayım bir de son kez sorayım başka yapabileceğiniz bir şey var mı?

1- ecem sutyen 80 beden 3 tl
2- ten marka 38 beden yeni külot 3 tl
3-5- teknur marka atlet şort takım 10 tl yeni tabiki
4- emzirme sutyenleri
6- siyah danteli bilgi 85 beden 8tl
Beyaz zirve danteli 95 beden 10 tl
8- gülistan külot 3 beden 5 tl

Yeni kulotlar var 1-2 tane hediye gönderirim başka hediyem de olur tabi
Zaten içlerinde sadece kazaklar kullanılmış digerleri sıfır o yüzden daha fazla indiremedim canm
Çanta da kullanılmış ama yeni gibi

Son düzenleme:
Yeni kulotlar var 1-2 tane hediye gönderirim başka hediyem de olur tabi
Zaten içlerinde sadece kazaklar kullanılmış digerleri sıfır o yüzden daha fazla indiremedim canm
Çanta da kullanılmış ama yeni gibi

Evet yenileri gördüm onlarda çok güzeller, özelden yazıyorum o halde.

Cam şişe ve bardak takımı eşimin istegi üzerine satışdan kaldırıldı.....
Diğer ürünlerimiz satıştadır
Toplu alımda güzel indirim yaparım.... Yok mu isteyen.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…