kıyafetler çamaşır çanta ayakkabılar mutfak dantel...19-20 -21sayfalar güncelvs..

yepyeni kullanılmamış çok amaçlı çanta aynısından bir tane daha var ben uzak biyere giderken sapından bebek arabasına asıyorum ço k rahat oluyor hersey de sıgıyor içi geniş bol gözlü 20tl :KK76::KK76::KK76:

çok şirin hazır el örgüsü sırt askılı küçük çanta içi astarlı 1-2 kere kullandım 10tl

arkadaslar uzun zamandr bu konumla ilgilenemedim......
sayfa 19 dan itibaren günceldir.
detaylı bilgi verebilirm:KK56:

index.php
index.php
index.php
index.php
BU ürünler adba arkadaşıma gönderildi...iyi günlerde kullanmasını dilerim.....

bide bunlarin kullanim durumu ozelden yaziyorum no mu yeniyse eger at kardesime gondercem resimleri.. ok derse donerim saana
Canm yolladıklarından sadece Benetton üst. Kullanıldı ama temiz. Digerleri Sıfır hiç kullanılmadı watsapptan konusuruz

Canm yolladıklarından sadece Benetton üst. Kullanıldı ama temiz. Digerleri Sıfır hiç kullanılmadı watsapptan konusuruz
tmm siz bana resimleri atin son fiyat verin ben de kardesime atayim. bekar seneye dugun olcak ins. ona gore size donerim

tmm siz bana resimleri atin son fiyat verin ben de kardesime atayim. bekar seneye dugun olcak ins. ona gore size donerim
Canm şimdi baktımda resimler bu telefonumda deilmiş şimdi evde de Değilim Salı günü eve dönücem inşaallah o zamn yollasam olur mu resimleri

Back