kıyafetler çamaşır çanta ayakkabılar mutfak dantel...19-20 -21sayfalar güncelvs..

Canm kusura bakma cevap vermeyi unutmusum bizim bilgisayar uzun süredir bozuk. Telefondan söyle bi bakıp çıkıyorum inceleyemeidm sayfaları...bide benim oğlum var ama...

Canm kusura bakma cevap vermeyi unutmusum bizim bilgisayar uzun süredir bozuk. Telefondan söyle bi bakıp çıkıyorum inceleyemeidm sayfaları...bide benim oğlum var ama...

Bayan kiyafeti reyonumda var .onada bak canim 68.sayfa taki 69.sayfa taki.80den sonrasi guncel.

Nevresim takiminin markasi ve fiyati nedir

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gömlekler tam yazlık incecik tiril tiril. Markalı...istediğiniz fiyatı söyleyin alın yeterli yer boşalsın artık....

Canm kırmızı olan takaslandı.digeri duruyor ama evde değilim büyük bi çanta yarın anca ölçebilirim

Krem rengi olan da güzelmiş. Laptop için düşünüyorum boyutları uygun olursa ve takas düşünürseniz sayfama bakabilirsiniz :)

Ürünlerin hepsi çok temiz ve bazıları yenidir... Istediğiniz fiyatı soyleyın çok uyguna vericem".......

Cam şişe ve 6 bardak takımı üzerleri kuş işlemeli25 tl
Porselen salatalık kase takımı25 tl kullanılmadı
Pembe pecetelik 10 tl aynısından1 tane daha ben kullanıyorum ıslak mendil kutusu olarak şık duruyor
Tepsi örtüsü el emegi büyük 20küçük 15 tl
Benetton marka belden lastikli s beden 10 tl
Gümüş Şamdan 10 tl

Son düzenleme:

Dantel örtü tk 6 tane mi ve fiyatını rica etsem:))

merhaba, bunları beğendim çok hepsi duruyor mu, takas düşünür müsünüz? Konumdan isteyebileceğiniz şeyler az olursa da söyleyin olur mu? Birde siyah jüpon satılmış sanırım başka siyah jüponunuz var mı?

çamaşırların bedenleri yazmıyordu sanırım, nedir bedenleri?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…