Kıyafet :)

562450

🪷
Pro Üye
15 Aralık 2009
8.455
19.238
773
Dolabın taşmasına rağmen hala hiç bir kadında tam olamayan ihtiyaçtır. :21::21:
Yetmiyor anacım ne yapalım yani? :ssz::ssz:

hiç sorma ya.... yarın oxxo ya gidip soluk yeşil güllü atleti almak istiyorummm :37:

Son düzenleme:
haklısın canım :) 3 kapak dolusu xxl gardırobun hıncahınç dolu olmasına rağmen ayyyy hiç bir şeyim yok dediğimde annemin terlik fırlatmasına sebep olan şeydir kıyafet :):9::9::9::9::31:

ama benim giyecek hiç bişeyim kalmadı (tabi ki yalannnnnnn :37::37:)

...................................................

Son düzenleme:
hiç sorma ya.... yarın oxxo ya gidip soluk yeşil güllü atleti almak istiyorummm :37:

Al bacım al dolabında bide o olsun :23:

haklısın canım :) 3 kapak dolusu xxl gardırobun hıncahınç dolu olmasına rağmen ayyyy hiç bir şeyim yok dediğimde annemin terlik fırlatmasına sebep olan şeydir kıyafet :):9::9::9::9::31:

Paramı biriktirip kıyafet alcm diyince şaşkın bakışların altında kalmaya sebep olan seydir kıyafet :24::24:

ama benim giyecek hiç bişeyim kalmadı (tabi ki yalannnnnnn :37::37:)

Hangimizin ne zaman tam kıyafeti oldu ki :52::52:

ben şimdi kpss çalışmaya başlayacağm ve en çok üzüldüğüm şey avm lere elveda diyecek olmam :37:

Ara sıra kafa dağıtma bahanesiyle çıkarsın gene. :10::10:
Avm'siz hayat mı olurmuş canım? :30::30:

her sene yaza ya da kışa girerken ben geçen sene ne giymişim diye düşünürüm!!
bütün kadınlar gibi ''giyecek hiç bir şeyim yok'':31:

kesinlikle katılıyorum.. illa ki her dışarı çıktığımda bi cıncık bişi alır gelirim alışkanlık oldu artık. ;D

acil alışverişe çıkmam lazımmm (alışverişten dönüp geldiğimde bile söylediğim şeyler :)
kız kardeş avantajlıyım biraz abla olmak hele de ebat boyut aynı olmak paha biçilemez
yaş farkı 7 olsa bile hahahaha

Back