Kıyafet konusu?

Siz yetişkin birisi olarak nerede nasıl giyinmeniz gerektiğini biliyor olmalısınız. Eğer siz rahat ettiğiniz halde sizi değiştirmeye çalışıyorsa doğru bulmuyorum.
Ama bazen çiftler arasında bu tarz hamlelerin dozunda faydalı olduğunu düşünüyorum. Bence, benim eşime hava soğuk ceketini al, ya da ofis yemeğine gidiyoruz bazen daha şık olmasını bazen daha salaş olmasını istiyorum yönlendirme yapıyorum bunları gayet normal ve faydalı buluyorum. Biz sınırlarımıza, özgürlüğümüze çok düşkün bir çiftiz buna rağmen bu ifadeler bana kısıtlama/fedakarlık/müdahale etmek gibi gelmiyor. Aynı şekilde eşim de bazen bana, bu fazla olmuş bu fazla sade olmus diye yönlendirir :)
Yani diyeceğim önemli olan sizin hissiyatınız, her müdahale size karşı yapılan bir baskı değildir bence. Ama bunu bir tek siz bilirsiniz.

Yerine göre giyindigimi düşünüyorum bu yüzden bu bizim için hiç sorun olmadı. Eşimde o yüzden hiç karışmaz yani bunu giyme vs gibi.
Zaten o dengeyi olgun bir kadininin kurabilmesi mühim olan..
Sizde Sorun olmamis,çünkü yerine göre giyinip taşımayı becerebilmissiniz.
Aslında konununda özeti bu.Mesele dekolte değil,mesele bir erkeğin bunu giyemezsin demesi de değil.
Asıl mesele bir kadının dozajında ve gidecegi yere uygun kombin seçmesiyle alakalı.
Bu sadece giyim kuşam için değil,saç ve makyaj için de geçerli bana kalırsa.

Cesur 🙄 ya Ben arupada dogdum büyüdüm okudum gezdim s.tim ama yeminle söylüyorum bunun adi ne cesurluk hele moderen hic degil. Bende modayi Cok seviyorum gardarobumu hep degistiririm sacima Cok önem veririm, ama ahlak diye bisey var. Zaten baskasi icin degil, en basta kendin icin degis biraz agir olmasi lazim karaekterli insan.
Tamam tamam moderensiniiiiiiz acin heryerinizi disslike yapmayin hemen 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Cesur 🙄 ya Ben arupada dogdum büyüdüm okudum gezdim s.tim ama yeminle söylüyorum bunun adi ne cesurluk hele moderen hic degil. Bende modayi Cok seviyorum gardarobumu hep degistiririm sacima Cok önem veririm, ama ahlak diye bisey var. Zaten baskasi icin degil, en basta kendin icin degis biraz agir olmasi lazim karaekterli insan.
Evet, cesur giyiniyorum; fiziğime kendime de yakıştırıyorum. Ayrıca ne alâka? Ahlâkı da sizden öğrenecek değilim. Ahlâk soyut bir kavram kıyafetle bağdaştırılamaz. Hasbelkader doğup büyümüşsünüz işte, fazlası olamamış.

Son düzenleme:

Avrupada buyudugunuzu neden belirtiyorsunuz ki bu fikrinizi sunarken, avrupayla ne alakasi var? "Aaa avrupadaysa dogru soyluyordur sonucta avrupa yaggni moderen biriğ" mi diyecegiz saniyorsunuz? Oraya çoook eskiden göçüp hala goctugu yillardaki kafayla yasayan cok insan var.

Evet, cesur giyiniyorum; fiziğim iyi kendime de yakıştırıyorum. Ayrıca ne alâka? Ahlâkı da sizden öğrenecek değilim. Ahlâk soyut bir kavram kıyafetle bağdaştırılamaz. Hasbelkader doğup büyümüşsünüz işte, fazlası olamamış.
Bende fizigime bayilirim hatta 2 cocuklu ve yeminle Hala manken gibiyim. Ama ahlaki kiyafetle bagdastirilmiyor diye bisey Yok. Tabiki de Öyle. Kimse basini ört tuvala gir demiyor zaten, ama kasinan kasiniyor ..

Avrupada buyudugunuzu neden belirtiyorsunuz ki bu fikrinizi sunarken avrupayla ne alakasi var? "Aaa avrupadaysa dogru soyluyordur sonucta avrupa yaggni moderen biriğ" mi diyecegiz saniyorsunuz? Oraya çoook eskiden göçüp hala goctugu yillardaki kafayla yasayan cok insan var.
Hayır, biz de üniversite için Avrupa’da okuduk, yaşadık, çalıştık. Aradaki bağlantıyı anlamadım, hava mı atıyor acaba kendince? Almanya’nın gettolarında kolonileşip kendilerine hiçbir şey katmadan Bayburt’un bir köyünde yaşıyorcasına ot gibi büyüyenleri de çok iyi biliyorum; bu bir kriter mi?

Bende fizigime bayilirim hatta 2 cocuklu ve yeminle Hala manken gibiyim. Ama ahlaki kiyafetle bagdastirilmiyor diye bisey Yok. Tabiki de Öyle. Kimse basini ört tuvala gir demiyor zaten, ama kasinan kasiniyor ..
Aynen aynen mini etek giydiği için tacizi, tecavüzü hak ediyor(!) bu kadın milleti ya, kaşınıyorlar(!) Süper zekâ. Git başka yere sürtün kaşınıyorsan.

Hayır, biz de üniversite için Avrupa’da okuduk, yaşadık, çalıştık. Aradaki bağlantıyı anlamadım, hava mı atıyor acaba kendince? Almanya’nın gettolarında kolonileşip kendilerine hiçbir şey katmadan Bayburt’un bir köyünde yaşıyorcasına ot gibi büyüyenleri de çok iyi biliyorum; bu bir kriter mi?

Evet hala kendileri disinda kimse avrupayi bilmiyor, gormuyor bir tek kendileri gitmiş saniyor bazilari ve avrupada oldugunu belirtince farkli yaklasip modern sanılacak saniyorlar bazilari. ☺️

Avrupada buyudugunuzu neden belirtiyorsunuz ki bu fikrinizi sunarken, avrupayla ne alakasi var? "Aaa avrupadaysa dogru soyluyordur sonucta avrupa yaggni moderen biriğ" mi diyecegiz saniyorsunuz? Oraya çoook eskiden göçüp hala goctugu yillardaki kafayla yasayan cok insan var.
Yok cinim, haniiii mesela 99 sene önce avrupaya benzemeye karar verildi ya. Belki Bunu yanlış anladiniz 🥲🤣 ortayi bilemediler cogu kisiler. Iste dedigin gibi, oraya cooooook eskiden göcüp hala göctügü yillardaki kafayla yasayan coook insan var, iste bu yüzden Biz ortayi bulduk. Ve sizin gibi cesurlardegil. Bitti

Zaten o dengeyi olgun bir kadininin kurabilmesi mühim olan..
Sizde Sorun olmamis,çünkü yerine göre giyinip taşımayı becerebilmissiniz.
Aslında konununda özeti bu.Mesele dekolte değil,mesele bir erkeğin bunu giyemezsin demesi de değil.
Asıl mesele bir kadının dozajında ve gidecegi yere uygun kombin seçmesiyle alakalı.
Bu sadece giyim kuşam için değil,saç ve makyaj için de geçerli bana kalırsa.
Çok doğru. Kesinlikle bu şekilde.
Minide giyiyorum uzunda veya dar geniş ne biliyim hepsinin yeri ayrı.
Saç,makyaj giyim kuşam kadının kendisinin bilmesi gerekiyor dozunu. Tüm dekolteleri çok severim mesela ama hepsi bir arada olmaz veya öyle yere gidersin ki hiç dekolte olmamalı gibi.

Aynen aynen mini etek giydiği için tacizi, tecavüzü hak ediyor(!) bu kadın milleti ya, kaşınıyorlar(!) Süper zekâ, bir bidon turşu senden daha manken ve zekidir. Git başka yere sürtün kaşınıyorsan.
Konuskonus asla anlamayacsiniz zaten. Ne desem Bos. Tacizleri bile söylemiyorum, Bir kadin sadece o bakislardan rahatsiz olmuyorsa, Ben daha nedim. Bende güzelim, bana da bakiyorlar!!!!! Ama en azindan ne götüme, ne dövmeli karnima nede memelerime bakmiyorlar, suratima bakip anaya avrada söven gibi gözlerime bakiyorlar!

Yok cinim, haniiii mesela 99 sene önce avrupaya benzemeye karar verildi ya. Belki Bunu yanlış anladiniz 🥲🤣 ortayi bilemediler cogu kisiler. Iste dedigin gibi, oraya cooooook eskiden göcüp hala göctügü yillardaki kafayla yasayan coook insan var, iste bu yüzden Biz ortayi bulduk. Ve sizin gibi cesurlardegil. Bitti

Evet tabi ki sizden ögrenecek millet ortayi. Bence avrupada nasil giyinilir dersi verin biz hiç gormedikte, avrupa nasil bir şey abla. 😬

Bence kıskanmaması normal değil . Tabi ki baskı yapması doğru olmaz . Ama dekolte giyiyorum diyorsunuz, bu durumda kıskanmaması normal mi olur sizce ? Güzel bir üslupla uyarması çok normal . İlerde sizde onun bir davranışını halini beğenmeyebilirsiniz o zamanda o sizin için fedakarlık yapar . Eğer gerçekten beyfendi bir kişiliğe sahip bir kişi ile birlikteyseniz bunları bence tartışmayın .Size değer verip üzmek istemeyen birine sahipseniz bunları halletmek kolay olur

bu kişisel bi durum bence. ben istanbul’da yaşıyordum. çok rahat giyinirdim. ancak evlenince küçük bir iç anadolu şehrine taşındım. eşim bi şey demiyor ama ben burda rahat edemiyorum o kıyafetlerle. kendi tercihimle bi tık daha kapalı giyiniyorum. tatilde vs zaten sıkıntı yok

Anscheinend war deine kurze Uni Zeit und dein Mini Nebenjob nicht ausreichend um dich intelligenter zu machen. Wer weiß in welcher Ecke du schnorren musstest nur um diesen Satz, „Ich habe in Deutschland studiert“ sagen zu können. Aber eines sage ich dir, du hast diese Luft von der ich rede seit deiner Geburt in deiner Lunge, was genau bitte bist du das du denkst, du könntest mir hier mit solch „Kriterien“ argumentieren ?😅😅😅😂😂😂 Hadi git Bir cevir sunu

Çok doğru. Kesinlikle bu şekilde.
Minide giyiyorum uzunda veya dar geniş ne biliyim hepsinin yeri ayrı.
Saç,makyaj giyim kuşam kadının kendisinin bilmesi gerekiyor dozunu. Tüm dekolteleri çok severim mesela ama hepsi bir arada olmaz veya öyle yere gidersin ki hiç dekolte olmamalı gibi.
Zaten karısının yahut sevgilisinin kontrollü ve bilinçli olduğunu anlayan kisiler ses cikartamiyor pek.
O bilinç hissiyatı vardır ya ;bunu bir düzen ve kontrol dahilinde yaptığınızda sizin yörüngenize giriyor karşınızdaki kişi.
Guven ve kontrol tamamen kadına geçiyor.
Çünkü adam ikna oluyor.
Dekolte sevdalısı olmadığına,her zaman giymedigine,giyse bile giyilen ortamın bunu kaldırabileceğine inanıyor.
Bunu bir inat için değil sadece yeri geldiği için giydiğinizi kabul ediyor.
Hatta bir sürü sonra kendi fikirlerinden ziyade karısına danışıp "şu renk bana gider mi,bu gomlegin üstünü şu renk kravatı Olur mu" gibi kendi kontrolünü bırakanlar da mevcut 🤗

Neyden bahsettiğiniz aşikar ama o hayallerinize hiçbir zaman ulasamiyacaksiniz,bunu da bilin.

X