Kiyafet-Elbise (her beden)-kozmetik -taki vs./satılmıştır

Luthienelanesse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2014
569
44
Merhaba bayanlar bit pazarina dönüş yapmak bugune kismet oldu:) her cesit urun satisa sunuyorum daha uygun zamanimda detayli sekilde yazacagim ve urun ekleyecegim. Simdilik begendiginiz urun olursa bana yazabilirsiniz her turlu soru icin. Iyi alisverisler:)

Son düzenleme:
Merhaba, lip gloss ların fiyatını öğrenebilir miyim bir de bejeweled yazan şey tam olarak nedir makyaj paleti mi?

Merhaba, lacivert alti desenli elbise Heritage marka Amerikadan alinmistir ust bolumu pilelidir. Sal desenli olan da ayni sekilde ust bolumu buzgulu bir elbisedir. Ikisi de s beden olup lastikli olduklari icin m bedene de olabilir. Mavi olan 25, sal desenli olan 15tldir.. leyla53

cnm takas düşünür müsün?
burdaki beyaz çiçekli saatin
ve bu elbiselerin beden ve fiyatları nelerdir?

adba takas dusunmuyorum simdilik, saatler 15er tl, elbiseler puantiyeli xs/s (ben m bedenim oluyor etek boyu kisa oluyor ama:)) 20tl, askili uzun elbise S beden o da lastikli govdesi 25tl, alttaki beyaz koton M beden bir kere arkadasimin dugununde giydim 30tl..
Cokk tesekkur ederim cok naziksiniz:)) tatlibikiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…