- 21 Kasım 2017
- 28.315
- 122.631
- 598
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
Benim beğendiğim şeyler ikinci el sitelerinde de sıfırıyla hemen hemen aynı fiyat oluyor. Bir iki kere baktım olmadı, gittim şerefimle sıfırını aldım. Hiç değilse değişim/iade hakkım olur.Vallahi ihtiyaç geçen kış çok zorlandım kalın kazaklarım vardı giysen pişiyorsun gömlek giysen üşüyorsun alt üste uymuyo. 2. El sitesinde beni çok üzdüler o yüzden o işi bıraktım
Benim beğendiğim şeyler ikinci el sitelerinde de sıfırıyla hemen hemen aynı fiyat oluyor. Bir iki kere baktım olmadı, gittim şerefimle sıfırını aldım. Hiç değilse değişim/iade hakkım olur.
Oysho sandalet beğenmiştim. Stoğu bitti diye daha pahalıya satıyorlar gerçekten. Böyle köylü kurnazlarına prim veremem. Gider Mango’dan benzerini alırım.Online da stoğu biten ürünleri iki katına satıyorlar hatta
Ay nerde bana da söyleyin hiç indirim yakalayamıyorumSanah 5.30 da wc ye kalkınca girip bakıyorsunuz stok güncelliyor malum siteler özelden yazayım
Oysho sandalet beğenmiştim. Stoğu bitti diye daha pahalıya satıyorlar gerçekten. Böyle köylü kurnazlarına prim veremem. Gider Mango’dan benzerini alırım.
O zaman site ismi bekleriz
Link alalım
Bize yok mu
İndirimden alacağız diye daha fazla harcıyorsunuz bence
Yazın sayfaya merak ettik şimdi neresi burası.Asla daha fazla değil taş gibi kaliteli 4 de 1 fiyatı
Yazın sayfaya merak ettik şimdi neresi burası.
Ya evet nereden alıyorsunuz isim yazsanıza buradan hepimize faydası olur
Konu nereden nereye geldi yalnız
Yolladım özeldenYa banlanırım diye yazamıyorum özelden yazdım herkese sizde mesaj atın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?