- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
Ben de istiyorum
İkinci harflerini yazmadan nokta koyun site isimlerini yazın
İkinci harflerini yazmadan nokta koyun site isimlerini yazın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok, şuan ben de öyleyim.
Çocuklara alışveriş peşindeyim, eylülde tekrar zam gelecek malum.
İhtiyacım olmasa dahi çok uyguna gördüğüm her şeyi, bu paraya bir daha bulunmaz bedavadan hallice diyerek topluyorum.
Bana olmazsa arkadaşıma, aileme veririm kafasıyla, yeter ki alınmış olsun
Bu düşünceleri yazmak için girdim ama cümlelerimi toparlayamadım, o sırada yeni mesaj olarak yorumunuz geldi Gerçekten ne zaman indirim kovalasam ihtiyaç dışına çıkıyorum. Bence çoğumuz dolaplarımızı karıştırsak böyle durumlarla karşılaşırız.ne zaman indirim kovalamaya kalksam ihtiyacım olmayan şeyleri alıyorum.
dün gece dışarı çıkarken dolapta uzun zamandır duran beyaz gömleğimi giydim ilk kez.
paça işlemi bekleyen 2 hatta 3 pantolonum var dolap köşesinde duran, hala terziye vermedim.
Favorilediğiniz ürünlerin sürekli indirim olunca alarm vermesi bile pazarlama taktiği zaten..
Kendini durdurmak istiyorsan ara ara sil uygulaması olan alışveriş sitelerini.. Bakmazsan görmezsin, görmezsen almazsın..
Benim için de ihtiyaç varsa almak önemli ama bunu öğrenene kadar bir alışveriş düzeni oturtmalı..
Bu düşünceleri yazmak için girdim ama cümlelerimi toparlayamadım, o sırada yeni mesaj olarak yorumunuz geldi Gerçekten ne zaman indirim kovalasam ihtiyaç dışına çıkıyorum. Bence çoğumuz dolaplarımızı karıştırsak böyle durumlarla karşılaşırız.
Devamli acikta kalacakmiş ya da ac kalacakmiş gibi hareketlere sinir oluyorum.
Boyle yapan insanlar panik yaratip diger insanlari da gereksiz almaya yoneltip bu işi cigrindan cikartiyorlar. Korona zamani marketlerin hali gibi...
O zaman sorun yok. Mesela ben de aldığım her şeyi giyiyorum, ama bazıları olmasa da olur bence. Daha minimal yaşamak istiyorum artık(sebep ekonomi değil, ekolojik)nasıl becereceğim bilmiyorum.Ben hepsini giyiyorum
O zaman şöyle oluyor: "Yaa ben bunu niye almışım"(üst üste giyildikten sonra bir sonraki sezon yüzüne bakılmamış) sonra da zaten tarzınızın dışına çıkmıyorsunuz. Sürekli aynı değilseniz bazen abartasınız gelir normal.Yok Şuan daha da alasım geldi valla
Yoo şık ve kaliteli ürünlere 899 lira vermek istemiyoruz sadece. Aldığım elbiseyi görseniz 69 liraya eminim siz de alırdınız
Ben 69 liraya almayin 899 tl verin demiyorum da bunun bir sonu olur. Kiyafet alisverisine ihtiyac olur indirimden alisverisini yapar kapatir bitirirsin.
Kendini durduramayarak her şey ucuz, toplamaliyim olayina girmişsiniz en azindan oyle anlatmişsiniz.
Konuyu o yüzden açtım zaten. Yapabilsem neden açayım
Konu link verin’e döndüğünden taşındı.
Pandemide sokağa çıkma yasağı var diye yağ makarna stoklayan teyzeler gibisiniz
Bilmiyorum ama fiyatlar artacak diye ihtiyaç olsun olmasın sürekli alışveriş yapmanın sağlıklı olduğunu düşünmüyorum, sitedekiler bu konuda yardımcı olamayacak belli ki, zira herkes alışveriş çılgını çıktı:)))
Mune yazınca aklıma geldi şu an bile baktığın sitelere uyumlu reklamlar dönüyor kk nın ara satırlarında değil mi?Ben de mantıklı yaklaşımlar yapma etmeler gelir diye açmıştım konuyu
Valla ben kendime pek bi şey almıyorum ama oğlum var küçük doğal olarak hızlı büyüyor ben de onun için alıyorum. Fiyatlar sürekli arttığı için bazen iyi indirim bulmussam iki yıl sonrası için bile aldığım oluyo oğlumaolay şu ki tekstile zam gelecek yüzde yüz artacak diye ( ki artmaya başladı ) deli gibi indirim takip edip sabahları özellikle kışlık yazlık ürün filan alıyorum. İyice psikolojim gitti sanah stok yenilendiği için wc te kalktığımda filan stok bakıyorum 39 TL ye müthiş stoklar yakaladım 800 liralık za** elbiseyi 69 liraya aldım güzel kazaklar aldım 100 lira altına filan ama bunun önü sonu yok. Asla durduramıyorum kendimi.
2020 yılımda alıp amaan çok gerekli değil diye indirimden alıp iade ettiğim mont (159) TL 899 olmuş.
Geçen bi avm mağazasında (aman aman bi marka değil) hırka 999 tl ydi. İki memur gezen biz ger mağazada ayrı dehsete düştük
Şimdi kışlıkları tamamladım spor ayakkabı bot elbise altona ayakkabı ya geçtim. İndirim kovalıyorum.
Mantıklı hanımlara ihtiyacım var tek ben mi bu psikolojideyim. Çıkarın beni online sitelerden nolur
yani kısa süre içinde bedeni değişenlere bişey diyemem ama ben senelerdir aynı kiloda +-3 şeklinde yaşıyorum. hatta çok eskiden aldığım bir pantolonu geçenlerde kemerle kullanmam gerekti, bol geliyor bile artık. paramızın değeri devamlı düştüğü için şu anın 100 lirasını kazanmak ne zorluktaysa 3 ay sonrasının 300 lirasını kazanmak da aynı zorlukta olacak. şu ekonomi ihtiyaçları elde para varken bekletmeden almaya müsait ama ihtiyaç dışına çıkmak da saçma. ceket alacaksınızdır, şimdi de alsanız olur 3 ay sonra da alsanız olur durumu varsa ve para da varsa şimdi almak daha mantıklı. ama ceket alırken aa etek de alayım, aa kaban da alayım diye düşündükçe bi bakmışız aslında 5 kaban, 8 etek falan olmuş artık dolabımızda, misal.Bu düşünceleri yazmak için girdim ama cümlelerimi toparlayamadım, o sırada yeni mesaj olarak yorumunuz geldi Gerçekten ne zaman indirim kovalasam ihtiyaç dışına çıkıyorum. Bence çoğumuz dolaplarımızı karıştırsak böyle durumlarla karşılaşırız.
Beni görmediniz ama arada kaynadımYa banlanırım diye yazamıyorum özelden yazdım herkese sizde mesaj atın
Bana da atın o zaman zahmet olmazsaAsla daha fazla değil taş gibi kaliteli 4 de 1 fiyatı