• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiyafet beden ölcüleri

Ben hamileyim ama hala 36 bedenim acabaga şu bedenlerlemi alakalı ama azıcık bolda oluyorm36 beden fakat S de oluyor hatta azıcık bol bile oluyor bazı şeyler

Ben hamileyim ama hala 36 bedenim acabaga şu bedenlerlemi alakalı ama azıcık bolda oluyorm36 beden fakat S de oluyor hatta azıcık bol bile oluyor bazı şeyler

Marka ve kiyafete gore cok degisiyor. Hem 32 beden hem 36 beden elbiselerim var sen dusun aradaki ucurumu...
36 bedene girip 34 bedenin bol gelmesi gibi sacmaliklar filan... Ama genelde buyuk kalip yapiyorlar ve kendime kiyafet bulamiyorum.
Asil bedenim 34 ve cogu markanin 34 bedeni olmasi gerekenden buyuk.

Marka ve kiyafete gore cok degisiyor. Hem 32 beden hem 36 beden elbiselerim var sen dusun aradaki ucurumu...
36 bedene girip 34 bedenin bol gelmesi gibi sacmaliklar filan... Ama genelde buyuk kalip yapiyorlar ve kendime kiyafet bulamiyorum.
Asil bedenim 34 ve cogu markanin 34 bedeni olmasi gerekenden buyuk.
Kaç kilosunuz acabaga merk ettim ben ilk evlendigimde 47 hamile kalmadan önce 48 şuanda 52 kiloyum bu ay tartılmdım galibaga azcık aldım ☺☺☺☺☺

Back
X